[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
caras ranit de alti pesti  XML
Forum Index » Cyprinidae
Author Message
cza
Junior member

IP:

salut! am si eu un caras pe care l-am tinut ,din cauza k nu m-am informat, cu nsite scalarii. acestia l-au muscat de coada si saracul arata rau. in acvariu mai am si niste molly , si aceia il muscau. Azi l-am mutat intr-un acvariu mai mic(10l) si i-am pus verde de malachit(nsutu dc e bine) pls help sa nu fac vreo prostie mai mare ca oricum am facut destule!!!
[Email] [Yahoo!]
Razvan M
Member
[Avatar]

IP:

Te sfatuiesc sa nu mai chinui carasul, din cauza aripioarelor frumoase, dar apetisante pentru scalari nu o va duce prea bine, nu se tin carasii cu scalarii si pe langa asta ce dimensiuni are acvariul ? ... (Incearca sa scapi ori de caras, ori de scalari.. desi iti recomand sa scapi de caras pentru ca ii trebuie foarte mult spatiu si e de apa rece, iar scalarii sunt de apa calda... combinatie proasta... )
[WWW] [Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

cza wrote:Azi l-am mutat intr-un acvariu mai mic(10l) si i-am pus verde de malachit(nsutu dc e bine) pls help sa nu fac vreo prostie mai mare ca oricum am facut destule!!!

Pai nu e bine. Mai bine ii puneai albastru de metil - e dezinfectant. Acum, ai macar gija sa aibe apa curata si filtrata in pemanenta, desi in 10l e cam greu...
Araldq
Senior member
[Avatar]

IP:

Cred ca cea mai fericita situatie pentur el ar fi sa ii gasesti un stapan cu un acvariu mai mare, in care sa fie tot carasi. Altfel..nu il vad bine deloc. Dolly are dreptate..mai bine niste albastru de metil e mai potrivit decat verdele de malachit.

Be what you will, You are destiny!
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Cyprinidae
Go to: