[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
De ce nu vrea lumea ancistrusi ?!

Lumea vrea, dar cand vede ce distanta e pana in giulesti, ii trece
Eu as baga acolo 300 de neoni
Wikipedia:

Boraxul ajuns in contact cu pielea sau ochii, precum si prin inspirare a prafului de borax produce inflamatii. Ajuns prin inghitire in tractusul digestiv irita mucoasa, cantitatile mai mari fiind mortale.
Normal, glicerina boraxata e un medicament antiseptic, se foloseste pentru afte si candidoze bucale.
De aceea recomand vaselina alimentara
Bun raportul gramaj/pret.
Cat e transportul din Bulgaria?
N-ai cautat bine. Exista vaselina siliconica pentru expresoare de cafea, de uz alimentar. Exista si vaselina spray, tot de uz alimentar (30 lei vs 90 lei eheim)
cu riscul de a ma repeta:

aidecapulmeu.. smilie
Oho! E mare micutul

Succes, sa ne tii la curent cu evolutia
Neonus wrote:Lucian avea un acvariu cu discusi super meseriasi, etc. Imi aduc aminte ca a fost un soc cand l-am vazut. Arata beeeton

Da, mi-l aduc si eu aminte pe nea Lucian, arata beton. Acum.. ce sa mai zic

Ce dimensiuni are acvariul? Poate ca ai scris, dar e posibil sa fiu chior.
Neonus, dar cred ca te stiu din partea ailalta. Ce tot ii dai cu incepatorul, ca am impresia ca ai mai multa experienta decat mine?
Un sol complet nu te-ar coafa? Tropica soil, Dennerle scaper's soil?
Doar ca fapt divers, azi e dezlegare la peste. Daca ai ceva ganduri, a sosit momentul
Cand aveam marin, unul din pestii mai rasariti (10-12 cm) avea obiceiul sa plezneasca apa cu coada cand manca. Obiceiul asta insemna 400-500 ml de apa pe parchet
Nu vreau sa ma gandesc ce ar insemna o harjoneala prieteneasca intre monstrii aia
Mishul wrote:Daca nu s-au dat le-as dorii eu cu respect

Salut. Te rog sa citesti intai regulamentul:

http://acvariu.ro/forum/posts/list/5210.page

Faceam regulat curatenie si mentenanta, aveam un sistem saptamanal bine pus la punct. Dupa ce am intors casa pe dos cu zugraveala, nu mi-a mai ars nici sa traiesc, daramite..
Am scos cateva, radacinile arata bine. Hai ca ii bag o foarfeca, n-am ce pierde.
Merci
Eu am ochelari gen Nicu Constantin, fund de sifon
Bazinul arata jalnic, doua luni si ceva cat am zugravit prin casa nu m-am atins de el.
Dupa ce am terminat cu lucrarile artistice facute din trafalet, am facut o mentenanta serioasa (doua zile am ranit la pesti). Am scos vreo 2 cisterne de rahat, am rarit plantele, am facut loc pentru niste bucefalandre care sunt pe vine, de la colegul Narcis.
Nu stiu ce sa zic de gazonul de parvula, e maro si jalnic. Dupa aspirare si schimburi de apa au inceput sa apara firicele verzi. Daca nu-si revine in urmatoarele saptamani, il scot si pun HC Cuba.
Am schimbat si filtrul, am pus un Eheim professionel 4+ 350, care ma multumeste mai mult decat Eheim classic 600 sau Atmanul vechi. Pentru asta am fost nevoit sa modific si reactorul CO2, ocazie cu care am facut o romaneasca cu piese improvizate (nu gasesc niplu redus 3/4 FE la 1/2 FI, din plastic ca sa pot face cum trebuie).
Si daca tot sunt pus pe schimbari, am zis sa fie si un lup mancat de oaie. Renunt pentru moment la fertilizarea AIO de la Dennerle si am sa incerc metoda batraneasca, cu micro, macro si carbo lichid. De data asta nu cu solutii diy, ci cu produsele Greenaqua (si Carbo Booster Max de la Dennerle).
As putea sa le alternez, o luna doua sa le dau un boost plantelor cu micro si macro, apoi 3-4 luni sa le mentin cu fertilizarea lean
Bataie de cap, trebuie sa mergi la starea civila si sa-i inmatriculezi pe numele tau
Vedem, ca am dat zoom

Pejtii ie pui? Sau ai un acvariu la fo 4 metri lungime?
Mai nea, v-a facut prostu ala site pentru poze, sa le putem vedea mari in toata splendoarea lor.
Urca acolo si copy paste la codul BB medium linked
https://img.plici.ro/

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: