[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
dandumitru wrote:substrat Aqua Medic Volcanit ( 150 kg asteapta dezinfectare si spalare )

Aici nene.. se cam aplica legea 18 din 1968

dandumitru wrote:Bre, iti cam poluez topicul, dar, tu esti de vina ....... !

Ete, d-aia nu mai ridic eu steagul dimineata, ca se polueaza un topic mort.
alinutz80 wrote:
Nu imi dau seama care e diferenta intre RW 8 si SOW 8......poate ne lumineaza ceva coleg.

RW e generatia veche. Diferente uimitoare nu exista, doar partea electronica din controller a fost regandita.
Nea Dan, acum ca ne-ati rascolit cu amintiri, ceva nou nu prezentati?
Mersi frumos
Unde mama zmeilor ai gasit Cryptocoryne Balansae??
Asa, taticule, ca-mi vine sa pasc gazonul ala

image

image

image
dandumitru wrote: Didiplis-ul ar fi o solutie de contrast dar , va face nota discordanta prin forma si culoare cu celelalte plante inclusiv viteza de crestere.

Asa este, in plus are nevoie de mai multa lumina decat poate oferi el acum, are nevoie sa controleze fertilizarea si sa faca aditii suplimentare de Fe si PO4. E o planta minunata (de regula se foloseste la bazinele stil olandez) dar trebuie scarpinata ca sa arate bine.

Daca vrei plante care arata bine in tufe, ia in considerare si Pogostemon erectus sau Limnophila sp. Vietnam
Asa este, dar daca e loc de mai bine nu merita efortul?
se curata usor, un "soricel" din ala lung de plastic cu un tampon pentru demachiat legat in capat.
daca e ceva mai grav, se baga domestos si se lasa 10 minute
Americani lgbt a avut, acum e cazul sa aiba si africani imperecheati politically correct
Pune tevi negre, lasa sticla in pace ca nu ai suficienti rinichi. Ai background negru, teava neagra, fix ce trebuie
Nu se citeste asa..
Betigsul ala il pui langa scala de culori imprimata pe tub, pe ambalaj si prin comparatia culorilor citesti valorile.

exemplu:

Lasa-le o singura tableta (nu conteaza de care) si stai linistit, ca pestii nu mor de foame asa usor.
La rcs le lasi o frunza de cattapa.
Sau ca sa fii linistit, mai cumpara un hranitor.
Daca nu esti strans legat de Amazon si te coafeaza niste asiatici, Barbus titteya (cherry barbs)
Am in acvariu, sunt indragostit de ei.

image
alinutz80 wrote:
E buna asta cu telu color.....ala alb negru cum e?

Cu lampi, dar nu prea mai gasesti PL500
Maistre Rodo, data viitoare spune-le ca ma cunosti.
Asculta-l pe tataie Pavelescu, ladurile sunt pistol cu apa fata de tuburile t5, pentru acvariile plantate.
La alte tipuri de acvariu, ledurile sunt exact ce trebuie (biotop, marin, etc)
Biniditat, mestere, imi place maxim. Presimt ca o sa fie de Creme
Viviparii nasc pui vii, de obicei foarte multi. Tot de obicei, pestii se ocupa de selectia naturala (scapa cine poate). Cat timp puii nu sunt separati de restul pestiilor, nu trebuie sa iti faci griji.
Icrele pot fi de la corydoras - daca sunt icre. Slabe sanse sa vezi ceva codite pe acolo in acvariul comunitar.
Mai degraba sunt oua de melci - caz in care intr-adevar o sa ai o problema.
Am vazut si eu inventarul cu pricina, cam un metru cub de plante
Apropo, de azi dimineata stau cu mana in acvariu, am smuls si pigulit tot, am scos si doua pietroaie mari ca sa fac loc pentru noile vedete

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: