[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Nu da din casa, secretomanie din epoca de aur
Sefu, Nature e aquascaping
Bineinteles ca poti carantina si plantele, poti sa le si sterilizezi. Eu n-am facut-o niciodata din comiditate, dar m-am trezit cu tot felul de melci si alge in bazin.
https://buceplant.com/blogs/news/how-to-quarantine-new-aquarium-plants
te pupa unchiu Pave
Le stii si numele? Ca m-ai terminat cu bucefalandrele tale, sunt fiert
aidecapulmeu.. smilie
Da si tu 5 lei, ca am sertare pline cu multumescuri
Super! Bine ai revenit
Eu am dozat voogle multa vreme, conform instructiunilor. Asta nu a impiedicat neonii si otto sa crape unul dupa altul..
O fi bun pentru intarirea sistemului imunitar, dar nujt ce sa zic.
Cica DOAR locul 35.. zici ca a fost pe 299 din 300.
E o realizare cum putini viseaza sa aiba in viata asta si in urmatoarele trei.
Felicitari grasul meu, ne mandrim cu tine
https://www.aquadec.ro/

Dar vad ca au pus un anunt ca doar din ianuarie reiau livrarile.
Vii la unchiu Pave, imediat scot flexul de pe balcon si decupez tot
Bagabonti, cum ne stii

Mai da si tu din casa cu acvariul, poze cu echipamentele, ce se ascunde in sump, etc. Daca eu n-am fost in stare, macar sa ma bucur de ce au facut altii.
smilie

Bine ai revenit smilie
Maistre, baga difuzorul ala pana jos de tot, ingroapa-l si in nisip daca poti, sa ramana doar pastila ceramica la suprafata.
Bulele alea care ies se dizolva prin frecare cu apa. Daca ai pus difuzorul la mijlocul bazinului, jumatate se pierd.
Si lemnul de salcie este foarte bun
paradoxx wrote:Eu personal nu recomand sarea desi in trecut era folosita, dar asta pt ca nu erau solutiile de dezinfectare din ziua de azi. Ori pui sare, ori verde de malachit, ori baktopur, ori oricare alta solutie benefica, dar doar una din ele, nu in combinatii, pt ca pestele este si asa destul de slabit.
Pe scurt: pui sare, nu mai pui altceva; pui altceva, nu mai pui sare

Foarte corect.
Daca doar in sus o ia, as merge pe varianta ca nu ai suficienta lumina. Nu te infinge in lampa, mai asteapta ceva pareri.
Dar HC-ul ala parca n-a prea plecat..
N-am nici eu explicatii stiintifice, doar ca sunt patit si asa am rezolvat pentru ca asa mi-a spus si mie cineva mai priceput. Hrana in descompunere a ajutat.
Metoda mai profi de startare/restartare ar fi fost bacterii + hrana bacterii (ex. prodibio biodigest + bioptim)

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: