[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Sebastian Costin
Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin

image
Na, partea de middle e relativ gata.
Mai am venoie de plante:
Christmas moss, glossostigma, java fern, Echinodorus tenelus, cryptocoryne parva
Lampa e gata
image
''1 mai'' hidratat decat celalalt
image
Eu in 60x45x45 am:
Eheim 3000+ recirculanta la 1/3 din putere si
2x(2x2500)l/h pompe de valuri
Acuma depinde foarte mult unde vrei sa ajungi cu acoperirea curentilor
Update:
Stocul viu a crescut: 3 mexicani si o noua speranta cu o montipora plate red.
Nu-i rau si te felicit!
Iti recomand sa incerci sa amesteci HC-ul cu parvula pe extreme. Eu as pune chiar si pe conturul pietrelor parvula. Este singura remarca ce o fac
Eu folosesc chinezii
4x24W T5 HO cu tuburi Aquamedic.
In curand am sa fac un upgrade cu o a 2-a lampa cu 2x24W, So, in total 6x24w.
Tuburile ce le voi utiliza vor fi ATI
E o prostie, au trecut vremurile siliconului ingalbenit. Majoritatea rezista la radiatii. Plus ca daca il faci fara exces de silicon nu prea mai are ce sa imbatraneasca.
In ce priveste nanopropu-ul. eu zic ca e putin
Pitucul e la tzatza
Sper sa am ce arata ca nu am plante )) O sa incerc sa fac rost de cateva
Hey!
Daca atunci cand am inceput sa-mi fac reef-ul am renuntat sa mai vorbesc despre ce e verde prin casa mea sa stiti ca aveam despre ce sa povestesc ...chiar daca era vorba de un bol in care am pastrat ca suvenir un pumn de moss si un Anubias nana petite.
Acum e momentul sa dezvolt, dupa un an si ceva, un mic nano de apa dulce. Fara pretentii prea mari.
Hard:
Bazin: 40Lx30hx25l cu fata curbata si 25cm in partea cea mai mare. Multumesc Cristi!
Lumina: DIY 2x14w Economic Philips 865 6500k
Filtrarea: 1 HOF 800l/h cu aproximativ 2 litri de material filtrant: cred ca Matrix, Denitrate si ceva perlon
Fertilizare: nu stiu ce o za pun, probabil EC si niste micro si macro ...poate o bomba daca o fi cazul
Substrat: habar nu am, ce gasesc pe aici
Aquascape: Nature - niste crengi aruncate in stilu-mi caracteristic
Vietuitoare: As vrea niste CRS si poate 2-3 Otto

Am sa revin de indata de proiectul evolueaza
Sergiu, poate ne mai faci un update
Prea tare!
Update:
Am primit azi un Bangaii Cardinal si un Cromis viridis foarte mancaciosi ... probabil am sa mai pun 2 bangaii si 1-2 cromisi ...
Si a sosit coletul cu bunatati de la Gabriel !!! Mama, ce mai aventura!
Dupa o expeditie ratata deoarece eram la tara fara baterie la telefon ...azi am facut 50km sa pot aclimatiza coralii!!!
Deci, stocul viu a primit urmatoarele specimene:
-Montipora digitata Light green
-Caulastrea green
-Euphykia electric Green
-Pulsing Xenia
-GSP de doua tipuri

Multumesc Gabriel!
Bazinul pare ok. de ce zici ca sps nu vrea sa mearga?
Eu setez WB cu un capac alb fi fac custom WB in Canon. de cele mai multe ori nu este nevoie sa trag in RAW si sa mai fac ceva prin Lightroom
E mult mai bine
Salut Cristi!
Baieti, bazinul arata foarte frumos, este foarte ingrijit si sanatos. Si ma minunez de rata de crestere a coralilor. Adica, vad diferente foarte mari de la o saptamana la alta!
Bravo!
Bine ai venit Cristi!

Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
Go to: