[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Sebastian Costin
Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
CristiCP wrote:Multumesc mult de raspuns Gabi.Cred ca oi adopta solutia nr.2,fara perlon sau bioballs.Cu aspiratu' asta e,se pare ca nu avem cum scapa de el.Sa vad,ma mai consult si cu CEO-ul DIY Aquarium Institute-ului de aici de la mine ,sa vedem cum am putea scapa de munca de intretinere in plus.

Eu sunt foarte multumit de varianta: Ciorap+detritus trap+fasie de perlon
Daca ciorapul este de calitate si ai macar 1 de schimb si iti faci pentru o luna fasii de perlon nu cred ca ai prea des de aspirat (asta daca nu sta nevasta cu gura pe tine sa dai prin casa)
tavimocanu wrote:Cred ca Sebi se refera la faptul ca i-am trimis o bucatica mica-mica..

Acum este mica-mica dar mi-a promis traieste si creste spre bucuria mea:

image
Nu l-am dat, am fost la tara si am dus doar obiectivul standard si cu asta a ramas
Buna-i lunca Somesului cateodata
tavimocanu wrote:Cred ca Sebi se refera la faptul ca i-am trimis o bucatica mica-mica..

Tavi, a mai ramas o bucatica mica mica din buca tia mica ce ai trimis-o

Iar legat de fotografie, e facuta cu un Canon 18-55 standard
Cristie stie chestia asta de aceea a pus semnul intrebarii
De exemplu la mine reactorul de biopelete este in camera 2 din sump cu varsare in camera 1 a schimmerului
Cred ca este mai estetic si mai util asa.
Eu as face overflow-ul la 90 grade, imi pare ca este mai estetic si fura mai lutin din laterala
tavimocanu wrote:Asteptam si poze cu cealalta ;)

Vai Tavi!
La cealalta imi trebuie obiectiv macro edicat
Pe displayul meu culoarea este identica cu realitatea.
Da, e undeva in zona grena
Gabriel wrote:Seba,
Arata uimitor bazinul.
Nu stiam ca ai talent si la aquascaping.
Sunt mut de admiratie si o sa-i urmaresc cu placere evolutia.
Succes.

Multumesc-multumesc, am avut parte de cateva pozitii bune in concursuri cu cateva bazine apreciate ... , sper. acum, sa nu dezamagesc
Cosmin wrote:In stanga crengii,jos,e cumva riccia?
Nu stiu unde gasiti voi cioatele astea faine...arata prea frumos!

Bafta cu mititelul!

Salut,
In stanga este Pellia pe piatra.
Sunt o gramada de cioate, trebuiesc doar cautate si alese
andracora wrote:WOW, e ... SUPERB! Efectul e nemaipomenit! Felicitari.

Sper sa ai aceeasi parere dupa ce se maturizeaza

Black wrote:Parerea mea,arata mai bine pe negru.Da un efect de profunzime ca si cum ar mai fi continuare dupa "tufa de ierburi".

Acesta a fost si motivul pentru care am incercat si altceva. Probabil cu niste plante de spate are sa arate mult mai bine. Am sperante ca are sa devina un nano frumusel.

viulian wrote:Mie nu imi place backgroundul la LCD - ce imitatie ai pus acolo ? Sau e tot un acvariu, dar cu rama si embleme de LCD ?

Negru +1 !!

Like - ca tot e la moda
Care varianta sa ramana?

image
E bine ca da semne de progres insa sper sa ai grija mare la aditia de fier sa nu creezi ceva ce nu ti-ai dorit.
cam asta a iesit:
image
Daca prima montipora primita incepe sa-si reniva dupa socul transportului de data aceasta exemplarul achizitionat s-a adaptat perfect (zic eu):
image
tavimocanu wrote:Doar unul?
Sti ca la astia masculul naste puii?..ma rog, un pic impropriu spus "naste" dar e mai interesant asa

Eu as vrea macar 3 dar ....
...altfel e un bland: Bangaii Cardinal

image
Asemenea si voua!

Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
Go to: