[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Sebastian Costin
Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
Am facut o poza la 10 zile de la startare, mici modificari de aranjament, am renuntat la anubias deoarece nu reuseam sa o integrez in peisaj.
De asemenea am inceput fertilizarea cu micro si macro + CO2 presurizat (deocamdata fara controller) cu Drop checker CO2

image
Vezi, este singura chestie care ma scoate din pepeni la marine. Se intampla lucruri pe care nu le poti anticipa sau nu poti trage concluzii. Pur si simplu se intampla!
Imi pare rau
Eu as merge pe urmatoarele:

Actinic Plus
Blue Plus
Coral Plus
Blue Plus

Personal am fost dejamagit de nunta rosiatica a Purple plus in configuratia de 4 tuburi.
Te-ai prins
CristiCP wrote:

A gandirii?A acvariului?Sau si si?

A acvariului ca la gandire te descurci singur
Am zis ca e bine sa mai fac si eu o poza- doua sa nu ma uite lumea
image

image

image

image

image

image
Sa fie intr-un ceas bun!
Abia astept sa vad putina profunzime la tine
Ups. Hai ca poate ai noroc si isi revine. Cred ca ai luat decizia corecta ...decat sa-l vezi putred mai bine asa.
Succes
Eu zic sa ne spui mai multe despre Razor .
Nu tehnice ...
M-am distrat azi pe langa barajul Firiza cu Cristi iar apoi putin in Adobe:
Frumoase pietre pe acolo:
Iwagimi - intr-un acvariu de 120-150 cm iesea de zile mari
image
Vestile sunt multumitoare:
Am avut KH-ul destul de scazut deoarece nu am suplimentat cu aditii in autocompletare, am remediat si il duc incet spre 10 de la 7
Ca si Mg sunt si ele ok 420 si vreo 1320 asta dupa 1 saptamana de la schimbul de apa (multumesc Cristi)
Se vade crestere pe corali, pe fiecare dintre ei si ma bucura.
NO3 ramane in jurul valorilor de 8-10mg/l nederanjant deocamdata (coralii se hidrateaza suficient de tare)
PO4 este nedetectabil
Ciclarea se pare ca este incheiata definitiv, piatra vie daruita de Dragos a contat foarte mult. Deja se vad urme de coralina pe piatra uscata
E fantastic de fain. Asa cum spuneti - sumpul trebuie calculat bine (si la preluarea apei si la ridicarea ei - sa nu existe riscul ca recirculanta sa ramana pe uscat pana umple bazinul)
koala wrote:M-am intors de la un gratar "ot Izvorani Valey"... Steaua africana (Suri) s-a cuibarit pe un exemplar de Kenya tree si probabil ca roade la el. Nici eu n-am chef sa o dau la o parte, nici ea nu se arata prea rusinata de situatie ... pana acu', mi-a "ros" niste parazoanthusi si un melc, sunt curios ce-o sa mai infulece .

PS: Unul dintre crabi a inceput sa "marunteasca" decorul de polistiren... plutesc bilute, pe suprafata apei.

Cel mai puternic castiga cam asta-i regula la tine?
Merci
Cristi a avut bunavointa si mi-a dat o butelie reincarcabila, micuta, de 0.5kg. Are sa fie mult mai comod decat bomba a carei debit mi-e teama sa-l reglez la nivelul dorit. Nu-mi doresc razboi cu nevata
Cele spuse mi-au fost transmise de la Cosmin de la reefcenter. Nu vreau sa intermediez, doar ca, daca sunt doritori de mai multe bucati, va exista un interes la importul acestei specii.
CristiCP wrote:Elegance-ul meu se inmulteste intr-adevar .Dupa ce s-au stins luminile si s-a inchis,am zis sa vad totusi ce se intampla cu el.Am bagat mana fain frumos in acvariu si...surpriza,acolo unde tesutul este peste marginea scheletului, se simte o noua formatiune osoasa care nu era pana acum.E mica ce-i drept,dar e acolo.Este o formatiune distincta de restul scheletului.Poate imi imprumuta Sebi aparatul foto sa-i pot face o poza dupa ce se inchide si e vizibila.Ce zici,mestere?De acord?

Super tare! Felicitari!
In alta ordine de idei: Se pot aduce Apogon parvulus(Red spot cardinal) la pretul de 25-30 lei/bucata am discutat asta cu Cosmin
Asa ca daca sunt doritori sa spuneti cam cati vreti sa putem sa-i transmitem
cati vreti baieti? ca-i gasesc eu undeva
A avut 3x2 cm. Nu e importanta cauza, important este ca a supravietuit si ca o am in bazin
Am sperat sa nu am parte dar s-a intamplat. Redmoor-urile introduse in bazin - cu provenienta din altul- au primit o alga ciudata, un fel de bacterie pufoasa alba.
Interesant ca aceasta alga s-a facut doar pe lemnele provenite din alt bazin.
Sper sa discapa dupa ciclare
Mult mai bine

Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
Go to: