[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: FLORINO
Forum Index » Profile for FLORINO » Messages posted by FLORINO
noi retusuri dupa o luna se pare ca pot tine pasul cu voi dupa luni de chin cu algele pun niste poze
acvariu 60 l fara pesti deocamdata este in ciclare
incearca reteta de pe forum cu bicarbonat si acid citric si nu mai iai probleme la mine merge de o luna si nu apare nimic
problema cand este oprita pompa curge pe la capacu de sus ceva sugesti ce are?
sunt bune de ceva 840 osram pt acvariv astept pareri de la voi am un acvariu 60 litri iluminat 2x18w 1 830 philips 1 865 osram este bine sau mai trebuie un neon
pe citeva plante apare ceva maro si se gauresc ce se intampla co2 de la bomba 1bula pe secunda fertilizant ezsylife profito+fero si tot nu merge schimb 5l sap apa
la un acvariu 60 este bine 2x18 w 1tdl 830 1 osram 840
am o problema cu planta care se ingalbenesc frunzele si se gauresc iluminat 2x18 un tdl 830 un osram 840 acvariu 60l apa schimb 5l la saptamina este bine co2 bomba fertilizant ezsi life profito
cand lam pus an apa sa tulburat un pic pe parcurs sa limpezit asa trebuie sa se intample
ce parere aveti de iron supplement
pot sa iti faci unul din lemn de fag cam asa arata si mult mai eficient ca altele
astea sunt
cum adaug pozele
Ma numesc Florin, sunt din Ilfov (Afumati). Intr-un acvariu de 60 litri, am cativa guppy. O sa vin in curand cu niste poze.

by koala: Am editat eu, ca ma dureau ochii.

Forum Index » Profile for FLORINO » Messages posted by FLORINO
Go to: