[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: FLORINO
Forum Index » Profile for FLORINO » Messages posted by FLORINO
La lumina mergi pe 4x865 si mai vezi pe urma eu as zice sa dai un alt restat sa incepi de la inceput incet
Filtu iti trebuie extern adica un filtru diy poti sa il construiesti si tu asa arata
Salut cred ca este supra populat prea multi pesti
Filtru pre mic la 100 l
Co2 ai de la dejecti
Substratu este prea mare dupa cum am vazut
Parere mea un nou restart ar fi indicat
Salutare am revenit cu poze dupa o prioada de la setup totul bine pina acum
Salutare la toata lumea
Si citeva poze cu noul setup
salutare la toata lumea mam gindit sa mai postez si io ceva despre acvariu meu de ceva vreme am stat pe bara repet noi setari acvariu 60 l iluminare 3x18 865 7-11 15-20 durata iluminat locatari 9 gupy 4cori 5neterine 10 creveti pui fertilizare pps pro co2 bomba citrice am inventat si un robinet pentru bomba din bricheta e postat la hardare diy sa pun si poze cu acvariu va urez ape limpezi

Edit by Lucian: ti-am sters topical nou cu acelasi subiect si doar cu o poza. Am atasat poza la topical asta. Poti atasa la un post 3 poza - ai un buton cu "Add another file" pe care daca il apesi va apare un camp nou unde poti atasa inca o poza. Si nu trebuie sa deschizi un topic nou.
in bricheta este un rotund care se da mai tare si ancet il scoti in el are un stut din fier il scoti si pe el se scoate prin partea care are fier tragi de ia si ese stutu si arcu pe urma largesti gaura la stut cu ceva eu am folosit un bat de ciubuc lipit cu picatura am pus poze cu piesa pe urma o pui la loc si gata ai grija sa nu pierzi garnitra di bricheta ea face toata treaba in fundu iei dai o gaura pt intrare co2
iati 4 cori si rezolvi problema
incearca 8 ore pe zi si osa fie bine deja ai undeva 1,6 vati pe litru imparte 50 la 30 si vezi eu am asa 3x 18 la 60 liluminare 7-11 pauza 11-15 15 -20 lumina
niste detali despre acvariu lumina cite ore schimburi apa fertilizare etc
incearca sa nu suprapopulezi eu am 12 in 60 lcu tot cu sae
eu am sae dar sa ai iei mici atunci maninca alge sau neterine melci si ele maninca alge eu am 5
de la bricheta se scoate cercul care se da mic mare inauntru are un stut care se scoate si el se largeste gaura cu ceva dupa care se pune un stut de la o perfuzie
pai sa va arat doar poze atat se vede cam prost
este in testare la mine la obomba cu citrice merge ok
ma numesc florin si sunt din ilfov am 32 de ani mam gandit sa mai pun niste poze cu acvariul meu are
60 l iluminare 2x 18 865 1x18 830 locatari vro 9 gupi si 4 sanitari vor veni si doua netrine
filtru dy confectionat de mine din teava 110 co2 reteta noua dupa forum acid citric si bicarbonat sodiu non stop
sper sa va placa scuze pt poze sunt facu te cu tel

inainte de tundere
poze
poze

Forum Index » Profile for FLORINO » Messages posted by FLORINO
Go to: