[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Bomba co2  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
siQ
Junior member
[Avatar]

IP:

Salutare. Am si eu o intrebare. Am vazut ca nu este recomandat ca la o bomba cu co2 sa folosim ca reactor o piatra de bule, pentru ca se sfarma. Dar o perdea de bule oare e mai ok?

Saluta orice batran care trece pe strada - nu poti sa stii care din ei ti-ar putea fi tata!
APE LIMPEZI !!!
[Yahoo!]
oase
Junior member
[Avatar]

IP:

Este un subiect foarte discutat. Poate daca te-ai fi documentat ( http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/11.page ) ai fi gasit raspuns inainte de a deschide alta discutie.
Pe scurt, asa cum din piatra de aer ies bule prea mari pentru a se putea dizolva cat de cat in apa, asa si din perdeaua de aer. Deci solutia ar fi ca bulele sa fie cat mai mici si sa stea cat mai mult in contact cu apa pentru a se dizolva. Acest lucru se poate realiza intr-un reactor (extern sau intern) sau cu ajutorul unui difuzor special.
Bafta.

This message was edited 1 time. Last update was at 09/02/2013 14:06:55

[ICQ]
FLORINO
Member
[Avatar]

IP:

pot sa iti faci unul din lemn de fag cam asa arata si mult mai eficient ca altele
[Thumb - 07022013376.jpg]

[Email] [Yahoo!]
Dragos Matei
Membru de baza
[Avatar]

IP:

FLORINO wrote:pot sa iti faci unul din lemn de fag cam asa arata si mult mai eficient ca altele

trece CO2-ul prin lemn !?

Forever Two Wheels !!!
[WWW]
siQ
Junior member
[Avatar]

IP:

A trecut, a fost ok chiar multumesc pentru idee (aproape ca in poza) dar am trecut pe easycarbo ca mi-am facut un alt acvariu micut plantat, si la propriu nu am mai avut loc de bomba!

Saluta orice batran care trece pe strada - nu poti sa stii care din ei ti-ar putea fi tata!
APE LIMPEZI !!!
[Yahoo!]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: