[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mirciulik
Forum Index » Profile for mirciulik » Messages posted by mirciulik
Din pacate acest acvariu nu mai exista la mine in casa. Mi-a oferit multe satisfactii si cu el am invatat mult din acvaristica pe care o stiu.
Se poate inchide/sterge. Multumesc!
Acvariul a ajuns la @florin27. Sa-l foloseasca cu placere.
Se poate inchide, multumesc.
Superoferta!
Pana pe 10.04.2011, pretul acvariu+capac+diverse devine 450ron (nenegociabil).
Dupa care revine la 600ron sau schimb cu filtru extern.
Multumesc!

Accept si un schimb cu un filtru extern dintre cele ce urmeaza: JBL e900, JBL e1500; Tetratec EX1200; Eheim 2224 sau mai mare.
Multumesc!
Intrucat observ ca lumea isi bate joc de munca altora, am sa va explic cat m-a costat pe mine distractia asta : acvariu a fost 500ron, capacul a fost 500ron, decorul 3d a fost 250ron, masa a fost 350ron -> total = 1600ron. Eu zic ca am avut un pret excelent, dar ridic pretul la acvariu+capac+diverse maruntisuri de acvaristica dulce la 600ron.
A ramas doar acvariul+capac, masa si decorul s-au dat
cel de aici nu-ti place ? E mai lung, dar il poti taia, e din fibra de sticla si gol in spate
Preturi noi:
acvariu + capac - 500ron
masa - 150ron
decor - 150ron

Transport contra cost, in Bucuresti.
Preturi:
acvariu - 300ron
capac acvariu - 300ron
masa - 200ron
decor - 150ron

Contra cost pot asigura si transport.
avand in vedere ca nu exista cerere, am duc inapoi la magazin cele 2 capete. Astfel incat pretul scade cu 18ron + inca o reducere.
Preturile sunt urmatoarele:
filtru PVC - 45ron
roca vulcanica - 35ron
ciot lemn + decor ceramica - 20ron (separat 15ron fiecare)
Schimb acvariu+capac+masa pe un telefon mobil. (eventual poate intra si decorul in afacere, depinde de telefon).
Multumesc!
Am cumparat piesele lipsa, dar sunt nevoit sa cresc pretul datorita lor. Am luat capetele adaptoare dintr-un aliaj mai bun decat cele de fier care sa-au corodat/rupt.
Pretul lor a fost 18ron, in consecinta pretul pentru filtru creste cu 18ron pana la 78ron + bonus: decorul din ceramica.
Am atasat si poze cu piesele in cauza. Cine vrea, poate sa ia filtrul fara piese pretul ramanand acelasi.
Imi cer scuze pe aceasta cale celor care si-au afisat interesul vis-a-vis de cumpararea filtrului.

Pretul pentru roca vulcanica: 35ron
Pretul pentru ciotul de lemn: 18ron

@kmol le voi masura si voi posta. Se dau toate odata, sper ca ai citit.

image
image
Multumesc pentru intrebari!
Filtrul cred ca are vreo 4 litri, nu am masurat precis, este o estimare ochiometrica. Nu are pompa, puteti sa-l atasati la un cap de filtru sau la o pompa cu ce debit doriti.

@booghibooghy, @ozy roca vulcanica se vinde doar in Bucuresti, pentru filtru as fi dispus sa-l trimit si in tara
Am descoperit ca apa sarata nu face bine al fier asa ca trebuie sa renunt la filtrul extern home-made, deja l-am inlocuit. Acesta isi va face treaba excelent intr-un acvariu de apa dulce.
Pe langa el mai am si ceva roca vulcanica ramasa, cantitatea totala : 3,5kg (cantarita uscata)

Preturi:
- filtrul extern: 60ron (ii voi cumpara si stuturile necesare)
- roca vulcanica: 40ron (nu doresc vanzarea a fiecarei pietre in parte, prea multa tevatura)
- decor din ceramica: 20ron (se vede in poza a 4a)
- ciot de lemn: 20ron

Cine ia tot primeste decorul din ceramica bonus

image
image
image
image
image
image
@veltzyy imi pare rau, nu mai am nimic din ce vroiai.

Vand si separat, tocmai am dezlipit decorul de acvariu
Preturi:
acvariu - 350ron
capac acvariu - 350ron
masa - 250ron
decor - 200ron
Preturile sunt fixe, ajut cu transportul in Bucuresti
poze:
image
image
image
image
s-a dat filtru, instalatia mi-a ramas dar nu o mai vand.
Ramane acvariul+decor+capac+masa - 900ron
image

aceasta este modificarea asupra filtrului eheim, nu este foarte evidenta si nici eu nu prea ma descurc sa explic.
2 super oferte :
acvariu+decor+capac cu instalatie electrica+masa - 900ron

instalatie de schimbat apa + filtru Eheim 2224 - 200ron

Preturi valabile pana pe data de 27.08.2010
super oferta :
acvariu+decor+capac cu instalatie electrica+masa - 1100ron
instalatie de schimbat apa - 70ron
filtru Eheim 2224 - 250ron

acvariul mic nu se mai vinde.
UV-ul a ajuns la @antoniot

Au ramas:

acvariu+decor+capac cu instalatie electrica - 1000ron (bonus instalatia de schimbat apa)
masa - 350ron
filtrul Eheim 2224 - 300ron (filtrul are o modificare la sistemul in care intra/iese apa, dar nu afecteaza cu nimica functionarea)

Forum Index » Profile for mirciulik » Messages posted by mirciulik
Go to: