[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: sonic11
Forum Index » Profile for sonic11 » Messages posted by sonic11
Uite despre ce vorbeschttp://www.isopalrom.com/RO/Produse/2
Ai auzit de specificatii tehnice? or ce produc?tor i-ti poate oferii aceste specificati

Închei aceasta discutie pentru ca ia un curs nefiresc acestui forum.

Este p?rerea mea si nu oblig pe nimeni sa o urmeze, construiti cum doriti de cuvinta.
Daca nu sa-r bomba nu ai pune înt?rituri, punând înt?rituri i-i ranforsezi marginile iar centru foii r?mâne vulnerabil, acolo nu-l mai ranforseaza nimic.
Din partea mea poate sa-l faca cu sticla de 4, eu i-am spus cea mai sigura varianta, restu e treaba lui.
Eu nu ma raportez softulete pe net, eu calculez

@lukitza in primul post facut pe acest forum spui ca ai facut un acvariu de 100x20x50 si pentru a nu avea surprize ai folosit sticla de 10......iar acum spui ca este extra safe pt. 240cm
Cu sticla de 8 o sa ai un frumos bombeu in jumatea foii...10....hmm si da si nu.
Asa ca fapt divers, când se va sparge o sa-ti pl?teasca daunele cei cu calculatorul de pe net?
Eu am copii si asa ceva nu as tine in casa daca nu este 101% sigur

Bafta si ape limpezi!
Sticla in nici-un caz 8mm, se preteaza minim 12mm
Chiar daca ai putine suflete ai multe plante care prin descompunerea frunzelor vor produce nitrati,nitriti si amoniac, deci nu-i de ajuns o canistra.
Primu lucru care trebuie sa-l faci este sa te documentezi despre ciclare.

Spor si ape limpezi!
Bravo domnule, asa mai merge, acum are destule traverse.
Mersi @paradoxx, ape limpezi si tie!
......si proba la acvariu....
.......
Este gata standul
Verifica cu atentie partea unde vine blatul, trebuie sa fie perfect plana.

Cred ca era mai indicat doua traverse pentru blat, i-mi pare destul de mare distanta ....71cm
Da este de ajuns
Nu micsora standul, dai gaura prin rectangular si prinzi mdf-ul din interior iar pe exterior nu o sa fie nici un holsurub
Eu am butelie de stingator cu pulbere si nu are nici pe dracu.
Mai, nu conteaza ce lungime au 5...7 plm nu-i pun pe gratar
Sambata si duminica o sa construiesc standul metalic ca sa mai avansez un pic cu proiectul
Cu 200g sare si 200g bicarbonat am avut 11 bari in butelie iar acum mai sunt 4 bari si este in functiune de 6 saptamani.

Reteta cu drojdie este lenta si va ajunge greu la presiunea care ai tu nevoie.
Butelia nu stiu sa-ti spun cati litri are, undeva la7...8

PS. The sfatuesc sa folosesti o butelie de singator pt. ca rezista la presiuni mari, are manometru si supapa de siguranta
Incearca reteta cu sare de lamaie si bicarbonat.
Vezi aici http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/34520.page
Multumesc frumos, este tot ce ai nevoie in acest rezumat.
200 ce? litri sau cm lungime?

Forum Index » Profile for sonic11 » Messages posted by sonic11
Go to: