[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Predy_seby
Forum Index » Profile for Predy_seby » Messages posted by Predy_seby
Salut. Ancistrus de care sunt ? Cei albino sau de care ?
Salut . As vrea si eu. Esti in Bucuresti?
Faye wrote:Inca valabil:
8 scalari maturi
1 mascul ancistrus negru masiv (mandru tatic)
1 femela ancistrus albino voalata
Cateva zeci de ancistrusi puiuti si juvenili clasici si voalati.
Predy_seby wrote:Salut. Sunt si eu interesat de 2 perechi de ancistrusi voalati. Mai e de actualitate?

Cei voalati sunt juvenili si pui. Nu se diferentiaza sexul la varsta asta. Nu pot sa garantez ca sunt pereche.

E ok . Incercam 2 perechi poate am noroc

Cum putem face?

Merci
Salut. Sunt si eu interesat de 2 perechi de ancistrusi voalati. Mai e de actualitate?
Pai tratamentul il fac in acvariu de carantina nu in ala principal. Mai trebuie ?

Ii fac schimbul de apa normal si pun aditie de la sera bio nitrivec . Nu e ok asa ?
alinutz80 wrote:
Predy_seby wrote:O sa ii izolez pe 2 ca par ca si aia sunt la fel. Am schimbat apa 30% si fac mâine test .

Ii bag in carantina cu sare neprelucrata. Am citit ca ajuta la guppy. Si am citit pe aici ca sa fie 2 sapt .

Da, poti sa ii separi pe cei care sunt bolnavi si sa ii tratezi cu sare neiodata (sare de muraturi).

Sarea in acvariu se foloseste doar pentru tratamente, nu se pune sare in mod uzual.

Da asa am facut. Am luat acum un acvariu de vreo 8 l am mutat cory panda si guppy. Guppy nu vad sa aib? sanse. E pe fundul acvariului si parca trage sa moara. Se incoviaza saracul.

Mi e super mila de ei ...

Cred ca de la shop I am luat bolnavi.. au rezistat 2 saptamani . Guppy astia rosii de la inceput erau cam ciudati si amarati.

Hope for the best. Will update you tomorrow.

Thanks
O sa ii izolez pe 2 ca par ca si aia sunt la fel. Am schimbat apa 30% si fac mâine test .

Ii bag in carantina cu sare neprelucrata. Am citit ca ajuta la guppy. Si am citit pe aici ca sa fie 2 sapt .

Hello all.

Dupa 1 luna si ceva din pacate am pierdut 3 pesti. Un ancistrus nu il mai gasesc de cand l am luat, dup? vreo 2 zile a disparut. Am scos tot din acvariu ai am tot cautat da nu il gasesc nici mort nici vin...

Un gupy a murit peste noapte nu stiu cum si ce...
Un cory panda a murit aseara era pe fundul acvariului stiff....

Si acum al 2lea panda parca e prea static si nu vad sa manance...

Any ideas ?

Multumesc.
Salut. Mai e de actualitate ?
ugarit5 wrote:Cum poti dormi noaptea cu chestia aia in camera???

I know e nitel creepy da mie imi place super mult .

O sa pun ?i pe el niste moss
Cam asa arata acum. Sper ca e ok. Am numai guppy si 2 ancistrus.

Multam fain pt sfaturi. Mai am pu?in si e gata . Mai am autocolantul de luat si ceva plante ( poate nu stiu sigur ca nu vreau sa il aglomerez). Cum imi iau si restul va fac o poza si o postez.

Ms mult.
alinutz80 wrote:
Predy_seby wrote:Salut all.

Ce ziceti, e ok sa pun ?i ceva creveti în acvariu ? Sau e prea mult ?

Thanks

E ok, dar fara pesti...sau cel mult cu ottocinclus. Altfel, crevetii vor fi mancati de pesti.

Pai vreau sa pun pestii de mai sus so no. vreu sa iau guppy , hipho si ancistrus asa ca nu are rost .

Ms mult
Salut all.

Ce ziceti, e ok sa pun ?i ceva creveti în acvariu ? Sau e prea mult ?

Thanks
Ok. Got it. O sa ma uit sa vad ce îmi place . ?i înc? o întrebare. Ce incalzitor recomanda?i ca am luat unul de la resun ala RH9000 ?i azi vad ca nu mai merge for some reason....
Ma uitam pe site dat de tine Nevertebrate.ro ?i ma gândeam sa mai iau ceva pesti, nu acum cam in 2 3 sapt. Vreau ceva pareri . Eu am zis sa iau guppy ancistrus albino ?i hipho. Cam 2 din fiecare mai pu?in guppy aia as vrea 4 sa iau 2 din alba?tri 2 verzi.

Acum 2 chestii as vrea sa stiu
1. Desi an citit ca sunt compatibili as vrea si parerea voastra
2. Am citit ca trebuie 1.5 l - 2 l pe cm de peste. 12 e cam crowded, dar e ok ? Sau ii chinui in acvariul meu micut de 60 l ( din ce am inteles dupa toate plantele, nisip, decor raman 50L ).

Thanks
Super ms de sfaturi.

O sa ma apuc de treaba in weekend .

Thanks
Salut.

Cam asa a iesit. Si da plantele sunt toate naturale.

Da e dragut craniul ala

Mul?umesc all de sfaturi.

Am scapat de tot de prin acvariu mai pu?in acel craniu . Am luat 2 lemne de la pet shop si am schimbat si nisipul cu unul de quart 0.8-2 , recomandat de alinutz80.

Schimbat de apa facut ieri + 3 melci Pomaceea.

Sa vedem ce iese . Continui cu schimbatul la 2-3 zile 30% din apa. O sa mai fac un test duminica si va zic cum a iesit.

Ms mult de ajutor.
Dac? mai e de actualitate as vrea ?i eu

Forum Index » Profile for Predy_seby » Messages posted by Predy_seby
Go to: