Buna ziua. De curand am decis sa imi iau un acvariu si sa imi infrumetesez casa cu ceva pe?ti?ori. Am o mica problema acum. Am observat ca a crescut nivelul no2 ?i no3 mult dup? ce am introdus primii pesti.
Acvariu are capacitate 60L ( din ce am citit asta înseamn? undeva la 54 l de apa în el ca s? nu îl umplu pana în buza) , filtru intern eheim 200 ( parca asa.ii zice ) înc?lzitor, termometru , 5 plante acvariu ( habar nu am de care ), 3 scoici, 2 buturuga, un mini craniu, o mini casuta ?i 2 meduze de pastic ( acvariu e luat de la cineva ?i ?i venit cu toate decora?iunile) , nisip 2-3 mm, nu am substrat deloc.
Acvariul l am ?inut la ciclat 2 s?pt?mâni cu toate cele în el mai pu?in viet??i , ?i cu adi?ie de JBL filtre strat (2 una la fiecare sapt) si sera boo nitrivec. Când am observat ca a ajuns la valorile care trebuie ( conform testelor de la jbl Pro Jbl Scan) am cump?rat 4 gupy. 2 panda ?i 2 albino. Ii am de 2 zile doar si pe dau doar o pastila Novo Tab pe zi diminea?a pe la 7.
Acum am f?cut un test azi si am ni?te valori cam mari.
No3 40mg/l
No2 0.5 mg
Gh >14 d ( aici habar nu am ce înseamn? dar pe test zice ca sunt in zona verde)
Kh 8 d ( aici habar nu am ce înseamn? dar pe test zice ca sunt in zona verde)
Ph 7.2
Chlorine 0
Co2 15 mg.
O sa pun ?i o poza cu el .
Schimbul de apa îl am programat maine. Am deja la declorificat 11 l de apa preg?ti?i pt maine .
Intrebare: se va stabiliza el normal în ceva timp sau trebuie eu sa ii fac ceva ? L am decilat

? I hope not .....
Mul?umesc mult