M3rc3n4ruL wrote: Le dau sa manace granule tetra discus.Si intradevar ieri l`am scapat cam mult.
Granule tetra discus?

Nu inteleg de ce ti-ai luat creveti...chiar nu inteleg.
Daca ai fi crescut discusi, le-ai fi dat mincare pentru betta?
Shrimp Excel Food, Shrimp Wafers, Spirulina Flakes - asta e mincare pentru creveti. Inainte de a-i cumpara, de ce nu te-ai informat despe ei? Acum ai cu sutele, dar nu ai plante adecvate, jumatati de nuci de cocos, buturugi si nici macar... mincare.
Nisipul/pietrisul acea se vede de la o posta ca e foarte murdar. Iar tu ai urmat fara urma de regret sfatul unui binevoitor care a zis "ca are nu stiu ce in el pentru plante". Dar te-ai intrebat ce poate sa fie asa de nemaipomenit in substratul respectiv? Iti spun eu - ceva fertilizanti, ca diamante nu cred ca a ingropat acolo. Si fiecare magazin de acvaristica respectabil are o gama larga de asa ceva (fertilizanti adica). Iar daca vrei sa pui Java moss, nici nu ai nevoie de substrat. Mopanii erau de ajuns. Filtrul nu e potrivit. Si mai vrei si alti pesti, ca de...vrei sa ai un acvariu plin de viata.
Pacat de ei! Nu te supara pe mine - poate te judec prea aspru - dar, la prima vedere, se pare ca nu au nimerit la cineva caruia sa ii pese.
Acum, citeste macar articolele din sectiunea
Nevertebrate de apa dulce, ca ai ce invata.

Iar daca ai vreo intrebare, spune clar ce te framinta si vei fi ajutat.
Succes!