[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Dolly
Forum Index » Profile for Dolly » Messages posted by Dolly
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by Dolly
buburutza25 wrote:buna sunt alina vreau si eu un acvariu si nu stiu cu ce sa incep. am o chestie din sticla pe care la-si putea numi ACVARIU problema e ca este un simplu bol de sticla a fost facut mai demult dar nu am apucat sa fac nimic in el si acum a-si vrea sa-l populez, mai este o mica problema ca este incorporat in perete si asa a-si vrea sa fie ca l-am facut ca sa se vada dintr-o camera intr-alta, iar pana acum a fost un simplu geam dar vreau sa-l fac SI NU STIU CU CE SA INCEP, de fapt nu stiu nimic. Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi ce trebuie sa cumpar mai exat, de unde si cam ce preturi sunt? sper ca nu cer prea mult dar va rog sa ma ajutati vreau sa stiu tot ce trebuie cumparat si apoi si cum trebuie facut. VA MULTUMESC ANTICIPAT.

Citeste mai aici. Cind te vei lamuri ce vrei cu adevarat, te asteptam.

Si te rog sa nu mai scrii bolduit, ca nu e cazul.

Multumesc!
minnardy wrote:Beneficiez de acest nou tpoic tangential concursului AGA 2008 pentru a-mi exprima din nou nedumerirea...poate ma mai lamuriti inca o data, inainte de a-mi face si eu un micutz acvariu plantat
Deci, am gasit pe net 3 definitii ptr notiunea de aquascaping. Iata-le:

The artistic arrangement of plants, rocks and driftwood to create a harmonious, aesthetically pleasing display in an aquarium.
www.aquariumfishwonders.com/aquarium-supplies/what-are-the-common-aquarium-terms-you-need-to-know-part-1/

The arranging or decorating of an aquarium with ornaments and rocks such as plants (live or plastic), driftwood, ceramic decorations and rocks.
kb.marinedepot.com/article.aspx

Aquascaping is an art form enjoyed by aquarium enthusiasts around the world. It entails arranging aquatic plants in an aesthetically pleasing ...
en.wikipedia.org/wiki/Aquascaping

Dupa cum se vede, nici una nu precizeaza cat de natural, de adecvat trebuie sa fie acel peisaj mediului subacvatic. Deci, practic am vazut pana acum un pomicel cu cararuie, am vazut cascada, iar acum vedem un peisaj din Alpi...in acvarii. Asta inseamna aquascaping??? Aviz amatorilor clujeni...fac o poza din departare Cheilor Turzii si o reproduc in acvariu....cine se baga? Poate luam AGA la anu'.
Adica juriul ala e impresionat doar de acea reproducere...partea de natural nu-l intereseaza chiar deloc??? Ca sunt si acvarii frumoase in concursul asta, acvarii plantate in care se regasesc si elementele naturalului....Sau, mai bine facem un Grand Canion...poate da bine la juriu. Pe mine ma dezamagesc aceste acvarii. Sau nu inteleg eu fenomenul. Dar chiar asa, total rupte de realitatea mediului subacvatic, par de-a dreptul inacceptabile.
Asa ca, celor dintre noi care au acvarii super-adevarate, gen Intros, Porcu, Lofty si ce am mai vazut prin galerie....nu va faceti sange rau participand la AGA daca nu aveti vreo cascada, potecuta sau macar un cuib de barza in acvariu.

Nu pot sa nu fiu de acord cu tine. De altfel, eu mi-am exprimat primul parerea. Daca vor iluzionism...de ce sa nu il cheme pe David Copperfield? Si atunci sa vezi aquascaping.
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index