| Message |
|
|
http://www.juwel-aquarium.de/de/lido437.htm
daca spun ca e lido 120, atunci e lido 120...
|
 |
|
|
|
update stoc:
bloodworms - 6 cutii - 5 lei cutia de 100g
discus quintet - 5 cutii - 6 lei cutia de 100g
spinach - 3 cutii - 4 lei cutia de 100g
discus formula - 4 cutii - 10 lei cutia de 100g
tubifex - 8 cutii - 5 lei cutia de 100g
krill pacifica - 4 cutii - 6 lei cutia de 100g
acvariul e Juwel Lido si are 120 de litri.
|
 |
|
|
Dupa cum spune si titlul, vand urmatoarele:
-acvariu Juwel Lido - sticla nu are nici cea mai mica zgarietura; are lipit autocolant pe spate si laterale; droserul lampii a fost inlocuit cu unul tridonic.atco 2x24w deoarece originalul s-a ars; neoanele au 1 an vechime; filtrul vine cu buretii originali; pompa a fost schimbata cu una noua tot de 600l/h; are o mica urma, pe partea frontala a ramei superioare de plastic, o lipitura cu superglue; intaritoare interne pe fata si spate; incalzitor resun de 100w. Pretul este de 350 de lei.
hrana congelata de la ocean nutrition dupa cum urmeaza:
bloodworms - 26 cutii - 5 lei cutia de 100g
culktivated blood worms - 8 cutii - 6 lei cutia de 100g
discus food - 6 cutii - 5 lei cutia de 100g
discus quintet - 5 cutii - 6 lei cutia de 100g
spinach - 3 cuti - 4 lei cutia de 100g
discus formula - 4 cutii - 10 lei cutia de 100g
tubifex - 8 cutii - 5 lei cutia de 100g
krill pacifica - 4 cutii - 6 lei cutia de 100g
|
 |
|
|
scuze ca ma bag, dar nu mai bine luati de aici?
http://www.aquaessentials.co.uk/dry-fertilisers-powders-c-414_145_146.html
timpul de livrare e maxim 1 saptamana. intr-adevar pretul pe livra pica aprox de 3 ori mai mare...dar cumulat cu transportul si durata...eu zic ca e mai avantajos. parerea mea...
|
 |
|
|
Ma vad nevoit sa ma despart de intreg nano-ul. Vreau sa trec pe marin. Asadar adaug spre vanzare tot ce este legat de el:
Acvariul:
-lampa argintie Solar DuoBoy 26w, 6500k;
-filtru hang-on Aquatic Nature Flow 200;
-pietris Aquatic Nature Dekoline Nero 5kg;
-substrat Jbl Florapol 350g amestecat cu nisip;
-covoras antisoc;
-50-60 de creveti red cherry;
-incalzitor Resun 100w;
-plante: 2 Ericaulon Cinereum; o mana de Flame Moss; un pumn de Java Moss; 1 Anubias Gold; 10-12 fire de Hydrocotile Leucocefala; 4 tufe de Lilaeopsis Brasiliensis; ceva Glosso pe pietris, o piatra decor cu Monosolenium Tenerum;
-roca vulcanica, aproximativ 5kg;
-capac de sticla slefuita si suporti de margine aferenti.
-acvariul este cumparat pe data 17 mai 2010, asadar ofer si garantie.
Sistemul de Co2:
-butelie de 500g Jbl, revizie valabila pana in 2013;
-suport butelie Jbl;
-reductor Jbl Co2;
-electrovalva Jbl Co2;
-difuzor Aquatic Nature 200 sau o copie fidela a Dennerle Flipper.
Se pot da si separat, sistemul de co2 la 450 de lei si acvariul la 270. Sau impreuna la pretul de 700 de lei.
|
 |
|
|
|
Sistemul se retrage de la vanzare. Ramane doar lampa la pretul de 120 de lei.
|
 |
|
|
Se vand urmatoarele :
Lampa Solar Duo Boy argintie, 26 W, 6500k, folosita 1 luna. pret 150 de lei.
Sistem Co2 Aquamas format din:
Ph controller Milwaukee SMS 122 (Made in Romania) si sonda Milwaukee MA 911, pret 350 de lei;
reductor co2, 200 de lei; electrovalva, 200 de lei;
supapa de sens metalica, 60 de lei ;
difuzor Co2 cu spirala, 50 de lei;
butelie 2kg rivizie valabila pana in 2019, 250 de lei;
pret 800 de lei pentru cine cumpara tot sistemul co2.
http://www.aquamas.de/products/Anlagen-mit-pH-Controller/CO2-Komplettset-bis-300-Liter-mit-2000g-Flasche-Keramikreaktor-.html
pretul transportului nu este inclus.
|
 |
|
|
|
vand 2 seturi de balasturi hqi constand in:
balast ELECTROSTART HSI-M de 70w si ingnitor TRIDONIC.ATCO ZRM 2-ES/c HS-SON 35-70w. pret 90 lei per set.
|
 |
|
|
|
dupa cum spune si titlul, cumpar 1-2 nymphea lotus red sau blue.
astept oferte pe pm. multumesc.
|
 |
|
|
|
ai pm.
|
 |
|
|
|
vand urmatoarele:
1. acvariu mp, cumparat din hornbach, cu dimensiunile 100x40x50 (Lxlxh), din sticla de 8mm, cu intarituri in partea de sus tot de 8mm, lipit cu silicon negru. vechimea acvariului este de 1 an si aproximativ 1 luna. nu prezinta zgarieturi pe nici o parte. este in stare perfecta.
2. masa acvariu, culoare wenge, copie fidela a meselor juwel. singura diferenta este ca nu are 1 usa. are 8 picioare reglabile pe inaltime. prezinte mici urme de zgarieturi, datorita unui transport defectuos, de acum 1 an.
3. filtru extern JBL e1500, cu toate accesoriile, mediile filtrante originale, o parte din ele folosite. vechimea filtrului este de aproximativ 8-9 luni. are garantie pana face 5 ani. fara probleme.
4. lampa suspendata, facuta pe comanda (manufacturata, nu de serie) de colegul nostru mugabis. are urmatoarele: 2 lampi hqi de 70 w, 2 neoane t5 de 39w si 3 becuri cu led pentru moonlight. fiecare dintre cele 3 sisteme de iluminat este alimentat independent. lampa are 1 cooler pentru racire. sistemul de aprindere pentru hqi (balast si igniter) este intr-o cutie de tabla, externa, asemanatoare cu cea a unei surse de calculator si are un cooler pentru racire. lampa se poate vinde atat cu becuri si neoane cat si fara. in acest moment este echipata cu 2 becuri hqi de 70w aquamedic aqualine 5000( 5500k), 2 neoane t5 de 39w osram 865 si 3 becuri cu led de 6000k. lampile hqi au fost folosite aproximativ 1 luna jumatate, cate 6 ore pe zi (intre timp am renuntat la bazinul plantat). neoanele au aproximativ 3 luni si sunt folosite 10 ore pe zi. becurile cu led sunt folosite 2 ore pe zi si au aceeasi vechime cu neoanele. sistemul de suspendare cu cabluri este inclus.
imagini va pot oferi imediat ce o sa am un aparat foto la indemana. deoacamdata va pot oferi imagini cu telefonul la cerere.
preturile sunt urmatoarele:
1. 350 de lei
2. 150 de lei
3. 400 de lei
4. completa cum este acum 900 de lei. fara becurile hqi dar cu neoane si moonlight 700 de lei.
preturile sunt puse separat, in ideea ca poate cineva nu doreste sistemul complet. cine doreste tot acvariul (complet, absolut tot ce am scris mai sus) il poate cumpara cu 1700 de lei. transport asigur numai pe traseele in care exista leagatura directa de transport. verificati pe www.autogari.ro . sau daca preferati curier rapid. pretul transportului nu este inclus.
|
 |
|
|
|
in nefericire, astazi cand am ajuns acasa, am gasit femela pe jos...asa a ramas masculul singur...am nevoie de o femela depunatoare, mai in "varsta", pentru ca masculul are cam 2 ani. va rog sa imi lasati pm, cei care aveti de vanzare o "domnisoara" in varsta de 1 an-1 an jumatate, sanatoasa, fara defecte si care a mai depus, chiar daca si singura...nu ma intereseaza sa fi scos pui. vreau doar companie pentru "baiat". sau ma puteti gasi la telefon intre orele 8.00-22.00 la numarul 0743515848. va multumesc.
|
 |
|
|
vand capac marca MP(eheim), in stare foarte buna. capacul este modificat la sistemul de iluminare. nu mai am lampa originala a lui cu 2 neoane, dar l-am modificat in asa fel incat sa intre 6 neoane T8 de 30W. duliile sunt obisnuite, nu cu protectie la apa. sursa este exterioara si are inauntru 3 drosere electronice dintre care 2 tridonic atco si unul caruia nu-i ma retin numele, doua de 2x36W si unul de 30W. sursa are atasate 3 prize programabile mecanice, pentru simularea rasaritului si apusului, cate una pe fiecare droser.initial au fost 3 drosere, dar unul s-a ars si nu am gasit inlocuitor la vremea respectiva decat unul simplu. cine vrea poate sa desfaca sursa si sa adauge unul dublu. sursa este facuta din parchet laminat, dupa cum se observa. in gaurile in care a fost lampa originala prinsa, am adaugat coliere de plastic pentru siguranta, in cazul in care este presat sau lovit capacul iar neoanele ar putea cadea in apa. duliile sunt prinse de capac fara gauri, iar firele si locasurile unde intra acestea in dulii sunt izolate cu silicon, pentru a nu atrage condens. pentru mai multe detalii va stau la dispozitie.
cumparatorul primeste pentru tot ansamblul urmatoarele neoane:
3 neoane Osram 860 folosite 1 saptamana;
2 neoane JBL solar tropic cumparate la sfarsitul lui aprilie;
2 neoane JBL solar natur cumparate la sfarsitul lui aprilie;
2 neoane Aqua-Glo, unul nou, unul folosit aproximativ 3 luni;
1 neon Sun-Glo folosit aproximativ 2 luni;
1 neon Osram 865 folosit aproximativ 3 luni.
se mai adauga si 6 drosere magnetice folosite 3 luni.
vreau sa scap de toate o data, pentru ca nu mai am ce face cu sistemul T8. pretul pentru tot sistemul este de 300 de lei.
http://img163.imageshack.us/g/p1013968.jpg/
|
 |
|
|
Update:
Filtru extern TetraTec EX700, in garantie inca 2 ani, medii filtrante incluse, stare impecabila, nu curge, pret - 200 de lei.
Filtru extern TetraTec EX600, fara garantie. medii filtrante incluse. fara scurgeri sau alte probleme. stare foarte buna, pret - 160 de lei.
Maternitate JBL NBox, pret - 15 lei .
Maternitate Trixie, asemanatoare cu JBL NBox, nefolosita, pret - 15lei: http://www.gekauft.biz/produkt/233672
Surface skimmer Eheim, pret - 90 de lei. - rezervat .
Acvariu 50x45x50, geam de 6mm, lipit cu silicon transparent, home made, pret - 90 de lei.
Acvariu 39x20x31, geam de 4mm, lipit cu silicon transparent, home made, pret - 20 de lei.
6 drosere magnetice 1x36w (2x18w)(TLD) sau 1x40w (1x20w)(TL) marca Philips (tip BTA 36w 230V B2 - serie 9137 002 493) folosite 3 luni. pret - 7 lei bucata sau 35 de lei toate.
1 lampa de 9w http://img197.imageshack.us/gal.php?g=imag0002hnv.jpg , pret 20 de lei.
|
 |
|
|
Update:
Filtru extern TetraTec EX700, in garantie inca 2 ani, medii filtrante incluse, stare impecabila, nu curge, pret - 200 de lei.
Filtru extern TetraTec EX600, fara garantie. medii filtrante incluse. fara scurgeri sau alte probleme. stare foarte buna, pret - 160 de lei.
Pompa aer Prodac 150 - 150litri/ora, pret - 20de lei.
Pompa aer TetraTec APS 50, pret - 20 de lei
Maternitate Trixie, asemanatoare cu JBL NBox, nefolosita, pret - 15lei: http://www.gekauft.biz/produkt/233672
Surface skimmer Eheim, pret - 90 de lei. - rezervat .
Acvariu 50x45x50, geam de 6mm, lipit cu silicon transparent, home made, pret - 90 de lei.
Acvariu 39x20x31, geam de 4mm, lipit cu silicon transparent, home made, pret - 20 de lei.
6 drosere magnetice 1x36w (2x18w)(TLD) sau 1x40w (1x20w)(TL) marca Philips (tip BTA 36w 230V B2 - serie 9137 002 493) folosite 3 luni. pret - 7 lei bucata sau 35 de lei toate.
1 lampa de 9w http://img197.imageshack.us/gal.php?g=imag0002hnv.jpg , pret 20 de lei.
|
 |
|
|
|
Conuri JBL DisCon, 2 bucati, pret - 15 lei fiecare. - vandute
|
 |
|
|
Pompa aer Prodac 150 - 150litri/ora, pret - 20de lei.
Pompa aer TetraTec APS 50, pret - 20 de lei
Conuri JBL DisCon, 2 bucati, pret - 15 lei fiecare.
Butelie JBL ProFlora 0,500g fabricatie 05/2008, incarcata a doua oara, cu suport inclus. trebuie schimbata supapa de siguranta care costa 15 lei, din cate am inteles, pret - 90 de lei.
Reactor CO2 ProFlora Taifun, cu 15 elementi (extensie de 5, inclusa), pret - 50 de lei.
Surface skimmer Eheim, pret - 90 de lei.
2 lampi de 9w http://img197.imageshack.us/gal.php?g=imag0002hnv.jpg , pret 20 de lei fiecare.
trimit oriunde in tara. costurile de transport le suporta cel care cumpara. in cazul in care exista mijloc de transport direct prin Ramnicu Valcea spre voi, costul este de 8-15lei (depinde cat de mare este pachetul), cu sosire in aceeasizi. verificati ultimul post pentru update.
|
 |
|
|
ludwigia, aproximativ 45 de fire si hygrophila 3 pomisori si o gramada de puiuti. tablia are 75x41. pret 60 de lei + taxe postale. bonus cateva fire de 10-15 cm de marsilea hirsuta. plantele provin de aici (acvariu 100x40x50):

|
 |
|
|
|
ceva poze, se poate sa pui? mersi frumos.
|
 |
|
|
|
cumpar un acvariu cub cu dimensiunile 50x50x50 din sticla de 8mm. nu am cum sa il fac eu deoarece geamgiul care are sticla de 8mm si masina de cantuit este in concediu. detalii referitoare la acvariu astept pe pm.
|
 |
|
|
|
|