[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
capac acvariu AquaPro MP 100x40  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
catatataee
Junior member

IP:

vand capac marca MP(eheim), in stare foarte buna. capacul este modificat la sistemul de iluminare. nu mai am lampa originala a lui cu 2 neoane, dar l-am modificat in asa fel incat sa intre 6 neoane T8 de 30W. duliile sunt obisnuite, nu cu protectie la apa. sursa este exterioara si are inauntru 3 drosere electronice dintre care 2 tridonic atco si unul caruia nu-i ma retin numele, doua de 2x36W si unul de 30W. sursa are atasate 3 prize programabile mecanice, pentru simularea rasaritului si apusului, cate una pe fiecare droser.initial au fost 3 drosere, dar unul s-a ars si nu am gasit inlocuitor la vremea respectiva decat unul simplu. cine vrea poate sa desfaca sursa si sa adauge unul dublu. sursa este facuta din parchet laminat, dupa cum se observa. in gaurile in care a fost lampa originala prinsa, am adaugat coliere de plastic pentru siguranta, in cazul in care este presat sau lovit capacul iar neoanele ar putea cadea in apa. duliile sunt prinse de capac fara gauri, iar firele si locasurile unde intra acestea in dulii sunt izolate cu silicon, pentru a nu atrage condens. pentru mai multe detalii va stau la dispozitie.
cumparatorul primeste pentru tot ansamblul urmatoarele neoane:
3 neoane Osram 860 folosite 1 saptamana;
2 neoane JBL solar tropic cumparate la sfarsitul lui aprilie;
2 neoane JBL solar natur cumparate la sfarsitul lui aprilie;
2 neoane Aqua-Glo, unul nou, unul folosit aproximativ 3 luni;
1 neon Sun-Glo folosit aproximativ 2 luni;
1 neon Osram 865 folosit aproximativ 3 luni.
se mai adauga si 6 drosere magnetice folosite 3 luni.
vreau sa scap de toate o data, pentru ca nu mai am ce face cu sistemul T8. pretul pentru tot sistemul este de 300 de lei.

http://img163.imageshack.us/g/p1013968.jpg/
[Email]

Forum Index » Vanzari
Go to: