[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ReBella
Forum Index » Profile for ReBella » Messages posted by ReBella
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by ReBella
Urata intamplare Dar tot raul spre bine,pun pariu ca asta a fost si prima si ultima data cand ai mai lipit un acvariu cu silicon universal Mai ales unul de asa multi litri.
Asta toamna cand am vrut sa-mi lipesc eu acvariul de 240l vorbisem cu cineva care se ocupa de foarte multi ani de acvaristica si inmultirea pestilor,lipit acvarii,etc.Are chiar si un magazin al lui unde vinde pesti.Stiam ca are foarte multa experienta,insa cand am auzit ca are de gand sa-mi lipeasca acvariul cu silicon universal am zis un NU cat se putea de clar si hotarat.Si apoi am cautat pe altcineva care mi l-a lipit cu Bison Glass,special pentru acvarii.Nu este nici o problema cu acvariul pana acum si nici nu cred ca va fi prea curand vreo una Daca nu gasesti unde locuiesti tu silicon special pentru acvarii cauta sa-l comanzi online.Sau poate ti-l trimitem noi din Romania
Val wrote:De fapt doar voiam sa aflu daca merge galeria... :p

Moa...asta e santaj,extorsiune,momire cu zaharelul in scopuri bine ascunse dupa pretexte frumoase,etc. Te pricepi Val
Palul este foarte rezistent sa stii,din el sunt facute si mesele de acvarii Juwel si altele de firma.Insa masa aia e posibil sa tina daca zici ca este facuta din lemn masiv.La fel cum e posibil sa nu tina.E alegerea ta daca risti sau nu.
Arlechinii arata absolut mirific!!! La ce pret i-ai achizitionat si de unde ?
belzebut wrote:insa nici nu ma consider un profesinist caci am avut de-a lungul timpului o pauza de circa patru in dezvoltarea mea ca acvarist ce a lasat urme adanci

Patru ... ani banuiesc,nu ? Se pare ca au mai ramas cateva litere in borcan :-P Imi place evolutia ta ca acvarist , felicitari!
JBL e inainte de Tetra,clar.Silentiozitatea tine si de cat de fin e auzul tau,cat de profund ai somnul,etc Nici un filtru nu va fi silentios complet,si parerile difera de la om la om pentru ca avem tolerante diferite in ceea ce priveste zgomotul.
Nu neaparat.E nefericita momentan Incearca sa se adapteze, ceva nu ii convine,etc.Posibil sa fie partea de jos a plantei si acea parte uneori nu se mai prinde(nu mai da radacini,nu mai creste...se ingalbeneste si moare).
Ciclarea cum ai de gand sa o faci ? Pentru ca daca pui pestii peste 2 saptamani si nimic altceva pana atunci, bacteriile ce vor manca ?
Incearca sa pui o poza cu planta(sau plantele) si poate vei afla cum trebuie tunsa sau cum se inmulteste.
Da,felicitari Este o planta foarte nepretentioasa,considerata invaziva.Cred ca se inmulteste si intr-o galeata
Bridget wrote:pentru declorinat nu am lasat-o nicaieri, ptr ca nu aveam unde sa pun 180 litri de apa timp de 24 ore asa ca am pus-o direct in acvariu, si se declorineaza acolo. sper sa fie ok.

E ok daca nu ai pus filtrul vechi in apa cu clor.Daca l-ai pus...cred ca majoritatea bacteriilor din el au murit si va dura mai mult ciclarea,chiar daca ai adaugat si filtrul vechi in bazin.
Bine ai venit pe forum !
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index