| Message |
|
|
|
Wow,12 ani fara alti pestisori ? Si de ce termenul asta asa precis?
|
 |
|
|
|
Cel mai probabil nu ai ales ce trebuie. Eu personal nu bag nimic nefiert in acvariu, poate doar substratul nou cumparat ce doar il clatesc in apa. Si acum ca privesc si poza, chiar nu cred ca este ce trebuie si personal nu imi place nici vizual avand in vedere ca ai taiat ambele capete drept. nu cred ca ti.ar aduce oricum vreun scape, poate doar in combinatie cu altele sau stand "in picioare" asa cum e in poza si in acvariu asa ca nu regreta decat gazul consumat pe fiertul lui
|
 |
|
|
Pai am incercat s.o dreg atat pe ea cat si pe mine insumi, pt ca imi doream tare mult niste multifasciatus cu burundi sa mi se inmulteasca prin acvariu, dar deloc nu s.a lasat induplecata sa renuntam la el, mai ales acum cand a luat amploare. As fi renuntat totusi ca sa stau mai relaxat cu privire la combinatii de pesti, si asa mi.a halit un green terror si black ghost knife-fish-ul(desi ghostul avea ascunzatorile lu)i. Pe botia si hoplo ce sunt mai mici decat au fost ceilalti doi, nu ii baga in seama. Toane si toane
|
 |
|
|
Am facut rost si de cochilii mai bune, aveam in cosul de cumparaturi si substratul(spartula de lava 1 mm si aqua medic Tonga Pearls(voiam sa le combin sa vad ce iese, chiar daca perlele au granulatie de 2mm) dar am anulat pe altadata, deoarece nevastuica nu vrea in niviun chip sa dam oscarul pt a putea comasa jandarmii si restul din cubul de 100 cu cei din 300, astfel ca din pericol pt jandarmi,kuhli, synodontis si puiul de gibbiceps de a fi haliti de oscar si pt ca suntem inca in chirie, raman doar la cele 2setupuri actuale, pana voi avea spatiul si siguranta necesare pt inca un acvariu.
Stiu ca am promis shelldwellers, dar sincer nici eu nu vreau sa renunt la oscaricel 
|
 |
|
|
|
TRebuie sa dai comanda cu aproximativ 1 saptamana inainte de a aduce ei comanda, pt a putea contacta furnizoru in a coleta si pestii tai.
|
 |
|
|
|
nevertebrate.ro si crede-ma pe cuvant, iti vor placea emperorii
|
 |
|
|
|
microrasbora galaxy sunt mult prea mici pt acel acvariu, ca sa ii vezi iti trebuie numar semnificativ. Mai bine ia niste emperor tetra, sunt superbisi in nr mic si in nr mare,iar cand se infoaie la femele pt imperechere sunt super draguti si amuzanti
|
 |
|
|
|
Mie imi place si asa simplu, neincarcat.
|
 |
|
|
Fara sanitari, viata mi.ar fi pustie 
|
 |
|
|
|
Mai, se putea mai rau. Mai scoate o piatra, un lemn, ca sa mai lasi spatiu de inot
|
 |
|
|
|
Intrebare: cam stiu ce face bicarbonatul in mare, dar m.ar ajuta intr.adevar la melcii mei ? Cam cat bicarbonat sa pun la 100l? Am suplimentat calciul punand 3 cochilii de melci de uscat sa aibe ce sa rontaie si sa se dizolve si in apa.
|
 |
|
|
|
Superb ^^ atat de mult cu atat de putin.
|
 |
|
|
|
uuuuuuuuu, saracutul de el, ce dragut e. SI mai e si varietatea asta mai diferita, majoritatea i-am vazut negru cu maro. Dupa cum pare, nu cred ca o sa isi mai revina, dar sper din suflet sa o faca.
|
 |
|
|
|
Sustin Alin +1
|
 |
|
|
Deci e clar. Pana nu iti faci un acvariu calumea sa zicem:"ba, nu stie sa scrie cursiv dar macar are interes" nu scapi de noi. Ca sa nu mai zic ca si daca nu o sa mai fii activ pe forum o sa fii injurat ca ne.am batut capul cu tine degeaba.
Ah, daca renunti, o sa fii si vanat, ca ne.am batut capul cu tine si tu....
Anyway, asteptam acvariul 
|
 |
|
|
Daca sunt galbeni/miere sunt pomaceea si vor creste cat juma' de mar pana sa se inmulteasca. Nitrinele sunt neritine de fapt si sunt superbe, am vazut la un coleg niste neritine uriase, nu credeam ca pot creste asa mari....ca sa nu mai zic de astea negre ce le.am luat eu sau alea cu tepi, sunt mort dupa melci, efectiiiiv !! 
|
 |
|
|
Eu numai ceapa as fi pus  sunt mort dupa ceapa, pot manca si 10 la cartofi prajiti, nu ma doare nimic de la ea, ceapa-i dumniezo' !
|
 |
|
|
|
Nu ai parut arogant, pur si simplu te.ai bucurat ca te.ai scapat de ele....si ce ne supara pe noi este situatia faptului ca ti.am zis sa scapi de ele(din acvariu) ca fac numai probleme si sti cat am tras de tine sa o faci, iar faptul ca le.ai scos dar le.ai dat mai departe imi dau seama ca nu e aroganta, ci pur si simplu se datoreaza faptului ca nu ne crezi. Te provoc sa iti bagi inapoi castele, scoici, nisip colorat si plante de plastic si sa incerci sa ai un acvariu sanatos. Stiu ca de cand esti pe forum cu totii am tinut.o cu tine numai intr.o cearta, dar asta pt ca faceai numai greseli si ce e la fel de suparator cu faptul ca nu ne crezi cu privire la scoica ta si plantele de plastic este ca NU ai gandit cand le.ai dat mai departe. Uite un exemplu stupid: tu sti cat ai fost certat pe rahaturile alea. Imagineaza.ti ca isi face acel cineva un "acvariu" si apare cu el pe forumuri sau facebook si se lauda(cum mai toti fac) si o sa fie certat, o sa se incapataneze sa faca ca el, or sa ii moara pestii, o sa renunte(asta e cazul fericit) sau nu(asta e cazul nefericit) si o sa chinuiasca alte animale in continuare. Sincer ma simt aiurea ca discut atat pe tema asta, insa am ajuns demuuuuuuult la saturatia de a accepta greseli cand e vba de fiinte Vii !!
P.s.: imi vine sa fiu rau, asa ca nu ma pot abtine.
Ma si gandesc cum negociati la pret si omului nu ii convenea 150ron, asa ca discutia mimo imaginez:"-haaaai, ca iti dau si castele, scoici cu plante de plastic, sa vezi ce frumoase sunt.
- biiine, hai ca va dau 150 daca imi dati atatea"
|
 |
|
|
|
Cat de frumos contrasteaza substratul ala si fundalul negru cu plantele. Si moaaama "catamai" crevetele
|
 |
|
|
|
Mda, numeste.ma nebun sau ceva, dar desi sunt de acord cu tine ca 90% iau acvarii pt copii, schimbarea incepe cu noi. E de datoria noastra,ca iubitori de pesti sa avem grija ca cei care fac achizitii sa nu isi chinuie animalele, sau portofelul. Caci de.aia renunta atatia, pt ca fac greseli si acvariile ajung dureri de cap. Daca i l.ai dat lui taica.tu, nu inseamna ca nu trebuia sa te intereseze(ah ce bine ca m.am scapat si am facut bani, cu chestia asta le.am inchis gura parintilor). In fine, lucrul e deja facut si ti.am zis, daca mai ai ocazia indreapta pe cat poti
|
 |
|
|