[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: paradoxx
Forum Index » Profile for paradoxx » Messages posted by paradoxx
Sau melci fancy,de la colegi sau seba shrimp.ro
Daca vrei sa iei una-alta, ia ceva fertilizatori lichizi pt plante si mancare premium, dar doar daca vrei sa cheltui. In rest, nu prea ai ce face, eventual suplimentare lumina/filtrare
Sa iei acvariu mai mare si sa nu scapi de pesti ^^
Nu imi mai spune de accidente de rahat, caci mie doar asa mi.au murit pestii. Ba soacra.mea a scos incalzitoru sa isi bage fieru de calcat si a uitat sa il bage la loc, ba matzele mi.au scos filtre/incalzitoare din prizele de perete la cum s.au jucat, ba in concedii am patit sa se faca scurtcircuit de la umezeala si sa imi moara pestii de frig, numai de.astea...
Da. Porcusori,mreana.
Esti sigur ca nu scria 20galoane ? Oricum, la faza cu bacteriile, nu exista supradozaj, exista ca nu au cu ce se hranii si mor, astfel ca daca supradozezi arunci banii le fereastra. Oricum ar fi, sa speram ca vei fenta ciclarea ^^
Toti pestii sunt frumosi, iar daca e vba de carasi black moor este incontestabilul castigator. Dar tot bibanul soare m.ar atrage mai mult, mai ales la depunerea icrelor, ritualurile, etc dar asta e o chestie personala, eu fiind iubitor de ciclide/bibani/tetra
Da, practic pt apa rece ai alternative putine cand e vorba de coloristica, dar se merita pe termen lung. Bibanul soare(pe care eu il recomand insistent pt ca il am in suflet demult) este ca un banc de tetrazone dar mai colorati si mai mari. Carasi are toata lumea, daca imi permiti ^^
Oh, ai un numar considerabil si cel mai bine e l faptul ca ai putini masculi, deci galaxy vor fi safe. Cred ca erau oricum, dat fiind nrul achizitionat de emperori. Mi s.au parut mici pt faptul ca e accariul mare atunci chiar ma uitam la cel negru din poza, nu stiam ca exista si varietatea asta. Oricum, promit ca o sa ii iubesti, chiar sunt niste pestisori cu personalitate si fun
Te gandesti foarte bine, nu e mare diferenta de pret intre buretii propriu zisi si prefiltru, astfel ca pt 15 lei in plus, poti lua pe acesta. Nu am avut, dar ne.ai putea spune tu cum e dupa ^^
Uuu, sunt atat de mici de nici nu ii vezi. Stai sa creasca putin sa vezi ce show fac masculii.
La marimea de acum, cum ti se par,iti plac? Cati ai luat ? Regreti decizia ?
Later edit: cum i.ai gasit asa repede ?
Hehe ne bucuram ca ai ales calea cea dreapta pt pesti,hobby si noi, dar calea intunecata a portofelului
Da ! +1 Bayek
Melcii este veatza mea
Nu e neaparat bun, dar face parte din "familia" sanitarilor si zise ca vrea unu care ramane mic in afara de sewelia....deci nu are neaparat sewelia ^^
Ca generalitate, iubesc sewelia insa preturi pres piperate pt mine la ei.
Corydoras pygmy
image
Nu stiu cat de invazie ai, probabil oua picate de printre plante sau cine stie....bucura.te de ei si nu o mai numi invazie, acvariul este mic iar melcii ajuta curatarea resturilor ce pot putrezii in apa putina.
P.s.: Asteptam acvariul ala mare
Glumesti ? Regina Dunarii este numjta asa tocmai datorita culorilor. Ca chestie generala, poti cauta pe google pesti de apa rece si vezi ce gasesti, dar te asigur ca daca e vorba de pesti de apa rece ce nu cresc mari, reginuta e cea mai Colorata optiune, ca sa nu mai zic de solzii perlati din perioada de inmultire. Daca vrei si nevertebrate, poti folosii acelasi criteriu de cautare si anume nevertebrate de apa rece, sau poti direct ca in perioada de vacanta a acestei veri sau cand ai timp sa pleci de acasa, te poti duce de.a lungul raurior Nepoluate(cat mai in dealul muntelui) si poti gasii atat melcisori, cat si scoici,raci sau pestisori si astfel vei avea satisfactia de a ii fi prins tu. Singura pretentie a pestilor de rau ar fi sa aibe oxigenare destula. Poti atenta si lacurile pentru o excelenta provocare de a gasii creaturi in elementele lor. Poate ai noroc si de.o exoticitate aruncata pe canal
O poti arde la tupeu cu un pestw frumos, reginuta baltii autohtona. Vrei ceva exotic ?
Nu ar fi exclus, jur. In lacul de langa hotelu nush care din Eforie Nord, am vazut testoase cu tample toate culorile, carasi voalati, koi si nu sunt sigur, dar pot sa jur ca in lacul din Satul de Vacanta am vazut o testoasa din aia americana carnivora (cu nas din ala ridicat)
Iti dau eu bazin de carantina de 80l numai sa il lasi pe asta de apa dulce

Forum Index » Profile for paradoxx » Messages posted by paradoxx
Go to: