[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: paradoxx
Forum Index » Profile for paradoxx » Messages posted by paradoxx
image
image
image
Pai da, dar dand acele acareturi de rahat printre care si rahatelul de filtru, nu ti.ai dat seama ca si acel proprietar va face greselile tale ?? Esti chiar asa de incredibil incat sa faci asta pt bani precum si cei care le.au inventat ? Inteleg ca esti mic si nu ai capabilitatea de a intelege multe, dar eu la 15 ani aveam 20.

Rectifica-ti greseala si spune-i caruia l.a luat sa nu bage prostiile alea in acvariu si sa suplimenteze filtrarea, altfel isi va bate joc de pesti, bani, etc. Sti ca mereu ti.am luat apararea, dar aici din punctul meu de vedere, RUSINE !

Si da, asteptam evolutia unui acvariu mai mare
Nu poti depista si daca scufunzi in apa butelia ?
I-auite ce chestii invatam noi aici, ce sa mai....o sparg pe soacra.mea cu cunostintele mele de baiat de la bloc
poti sa ne spui si cui ? avem un vanator de guppy ce face experimente pe ei sau ceva de genu', altfel nu stim de ce tot vrea atatia. are aliasul Mirciulica.
asteptam evolutia cu un bazin mai mare...pestii tai cu atat mai mult asteapta
Nu e vba de debit, am resun 2500 in acvariul cel mare si chiar le place cateodata sa se joace in debit. Cred ca e vba de ceva ectro-shit ce le incarca senzorii de pe abdomen(linia laterala de.a lungul corpului) precum si porii din osul cranian. stiti voi despre ce vbesc nu imi vine acum exact, daca te uiti la cum functioneaza filtrul Hydra e cea mai plauzibila idee a motivului pt care se feresc de el
Ah, inteleg. Ramane o recomandare buna totusi ca intern in general.
Daca vrei filtrare buna de la un intern, ia Aquael Turbo ^^ Ai si mecanica si biologica, in loc doar de mecanica. Partea si mai tare e ca poti pune rezervele una peste alta ca la Tower filtrul Resun 2500.
Mirciulica nu mai sta in sector 6 ^^ PEstii vor fi in siguranta
Degeaba o arati, daca nu o folosesti
Ia zii Ardeiutz, cum mai stam? Este bine ?
eu zic sa-i dai drumu si sa lasi dreaq aprobarile
Chisr as avea, la maturitate ajung la 6.5cm si e o aditie interesanta in acvariu. Incearca pestii topor carnegiella strigata sau Thoracocharax stellatus. Ideea imi vine de la pozele de mai sus cu plantele plutitoare
Eu va recomand cu mare caldura filmul Eurotrip(2004). Domnu Pave' are dreptate, stie el ce stie
In sfarsit ! Cineva care spune lucrurilor pe nume. Eu am vrut sa zic de la inceput ca nu am incredere in sticluta lui de teste. A inceput clar cu stangu, zic sa.si revizuiasca atitudinea fata de pestii aia...ca sa nu mai zic de filtrare.... uitati eu ce am in primul sertar:
image
Multumesc colegului gege pentru extraordinara donatie de melci comunitari, impachetare cu grija si melci sanatosi ^^ nu ma putui abtine si intrai in Animax, o surpriza placuta sa vad ce nu am vazut pana acum, neritina pulligera, practic neritine negre. Luai 4 ^^
Acvariul de 100l e mai frumos aranjat acum, am facut doua insulite din pietre si crengi, insa neavand fundal la poze acvariul iese urat.

P.s. : vrea cineva Oscar de 20cm ?
Imi pare rau sa vad ca ne parasesti hobby-ul, sper sa revii. Macar pasteaza-ti elementele de filtrare
paradoxx wrote:Datorita proiectului meu acvaristic cu clean de acum ceva ani, un vecin de peste drum de soacra.mea si.a facut iaz in care a bagat vleni, printre care si cei de la mine si are apa coborata din munte printr.o teava, cade in "groapa" destul de mare pe care a facut o,iar prin supraplin a facut cu i alta teava de curge direct in rau, cu sita pentru a nu se scurge si pestii. Practic are apa exact pe acest principiu, filtrare din munte si apa la fel continua

Cleni*

Si vreau sa precizez ca desi a eu am tinut clenii 2 ani jumate, el in 1 an jumate avea bucatile de cleni dubli fata de ai mei din acvariu de 330l, desi au avut hrana la discretie(din pacate, caci nu sustin live feeding-ul dar am vrut biotop si obletii de rau, racii de ponoare,boisteni, porcusori si mreana au fost mancati). Intr.adevar, la el in iaz este mereu o apa continua din munte ,iar asta si spatiul au fost decisivi. Si clenii lui au fost luati din acelasi loc ca al meu si aceeasi marime dar ai lui erau dublii ca marime desi cu un an in urma.

Forum Index » Profile for paradoxx » Messages posted by paradoxx
Go to: