[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Zsido
Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Ma bate gandul pe langa picaso triger sa bag si un clown triger ce ziceti?sau sa aleg unul din cei doi?
No problemo!
CatalinBarbu wrote:A vaaaaai....e greu a naibii
Ai luat Colebil la tine ?

Catalin pentru cei care au antrenament colebilul sunt bani aruncati pe geam,nu cred ca are nevoie in loc de colebil mai bine isi ea omu o bere
O sa pun o folie de plastic deocamdata,alta solutie nu am
Lionul a fost botezat Dl Taz,el a mancat 2 black moly iar wrasse-ul a halit niste artemia,din pacate nea wrasse a sarit din bazin,l-am bagat inapoi in bazin e speriat sta intr-un colt.....sper sa treaca peste episodul asta cu bine
Lasa Catalin ca intra bonusul de sfarsit de an si o sa ai cash
Foarte faine achizitiile,dar ar mai merge cativa zic eu....
Eu asa stiu ca voi primi lunare dar vedem noi vineri ce e...
Floricele bazinul asta nu o sa vada niciodata sincer m-am saturat de teste si altele....pesti care i-am enumerat mai sus stau in acelasi bazin la Baia Mare
Nu boss sunt eu picaso
Boss e gata sezonul de mers la nunti si terase asa ca vin si pozele
Vineri ajung la mine primi locatari
-wrasse lunare
-picasso triggerfish
-volitans lionfish
Intentionez inainte de craciun sa comand rhinomuraena quesita si un inger vin cu poze sau un film pe weekend
Eu daca as fi in locul tau nu as mai baga nici un peste....arata foarte bine si asa! oricum tie iti plac floricelele
Ups a trecut ceva vreme....bazinul exista este la locul lui asteapta sa vina animalele,am facut ceva schimbari la bazin si anume am remodelat bolovani,dupa ce imi trimite Catalin lampa o sa fac niste poze sa ma credeti pe cuvant
Ce sa zic boss...spor cu proiectul ca pot veni cu sticla de beutura
EcoTech Radion XR15 sau XR30..........
Ingerul asta l-am vazut in doua bazine in Cluj si nu are nici o traba cu corali
Inca valabil...
pfff ....ma gandesc la o varianta

Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Go to: