[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Zsido
Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Din pacate acu doua saptamani trigeru,clownul si lionul sau dus....doar acum am avut puterea sa scriu aici,am ramas cu murena si lunare wrasse,asta e mergem inainte si la anu o sa aduc alte animale,va doresc la toti un Sarbatori Fercite!
Foarte fain in special Heniocusul,Sarbatori Fericite!
Am avut sin eu aceiasi problema in trecut,vezi daca furtunul nu are vreo gaura la mine asta a fost,am schimbat furtunul si merge ceas.
Foarte fain!
Bah Cristi roaga-l pe Catalin sa iti bage o poza ceva sa te credem ca lucrezi la bazin.....
Sper sa iti iei si kenyia tree
Sebastian Costin wrote:Super tare! Pana la urma ai reusit sa o primesti!
Sa te bucuri de ea

Mersi mult Sebi!
CristiC wrote:Manca-i-ar coada.

Invidiosule
Mersi George!
Da chiar asa!!
Bosss promit solemn ca deseara o sa fie un film.....
elven wrote:daca nu acopera acvariul ermetic o sa iasa sigur din bazin. traieste 3-4 ore pe uscat murena cat sa te muste de ciucurel seara pe intuneric. cand nu te astepti

deocamdata o sa acoper bazinu cu ceva folie alimentara iar dupa sarbatori vreau sa ma apuc si eu de crosetat,legat de hranitul murenei Peti imi zicea ca manca pesti congelati si pare sa fie interesata de artemia,vedem ce a fi,mai pe seara bag un film
Aurelian rabdare......ca doar suntem ardeleni
Maine dimineata vin niste animale...
-clown fish
-murena
-triger fish,
l-am rugat pe Catalin sa puna un filmulet cu murena....nu de alta dar vreau sa ma credeti
da,da un tel
In bazin am lion fish cu wrasse lunare si urmeaza rhinomuraena quesita si un triger,acuma sa vedem cum se misca peti,
Eu ma bag....stiu cateva locuri
In mod normal nu ar avea ce sa roada pt ca am wortech si alte cabluri nu am in bazin,pe mine ma intereseaza sa fie pesti cat mai frumosi si sa nu se omoare intre ei.
Mersi de sfat!

Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Go to: