[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Zsido
Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
De vanzare sticla normala grosime 8 mm, cu urmatoarele dimensiuni :
- 1 bucata 140 x 60
- 2 bucati 140 x 50
- 2 bucati 58.4 x50

Pret 150 ron
Faina masina...
georgemonda wrote:probabil asta e ultima picatura atat pot bietele oratanii sa-ndure
Levi pacat de ei viata merge inainte.

Din pacate asta e,mergem inainte si astept sa vina Peti acasa sa vad cand aduce urmatorul transport de pesti
Din pacate a plecat si veliferum-ul asta e mergem mai departe,cand vine Peti acasa o sa comand alti pesti.
Din pacate ingerul a plecat.....iar veliferumul la cum arata cred ca o sa il urmeze,sper ca macar salarias-ul sa supravietuiasca.
CristiC wrote:Cata,bravo.Corali grasuti,pufosi,colorati.Faina treaba.

+1
Baieti as pune poze dar din pacate pesti nu is foarte ok,veliferumul manca si pare vioi desi e bubos in schimb ingeru e praf,sta ascuns si ignora orice fel de mancare,sper sa isi revina
Am oprit lumina deci poze maine,spre surprinderea mea ingerul este mult mai retras decat veliferumul,am vazut mai devreme o usoara ciondaneala pentru teritoriu,clar a castigat ingru,"suri"nare nici o treaba se plimba dintr-o parte in alta.
Am ochiu format,pozele urmeaA
Floricele....plm ma lasa rece
Pacat pt ei,eu iti recomand pe viitor sa ti se trimita animalele cu ceva curse gen fany,nu vei mai avea probleme niciodata
De vreo ora animalele sunt in bazin,pe langa Pomacanthus Navarchus si Salarias am mai cumparat un Zebrasoma Veliferum si Protoreaster linckii gri,ingerul si-a pierdut un pic din colorit dar pe deseara sper sa fie ok
Vineri merg dupa pesti la Baia Mare
Domnu Peti ati inteles cum se filmeaza??
Ai dreptate legat de culori dar semicirculatusul a fost unul din primi mei pesti de apa sarata..... pesti vor fi alesi si in functie de ce gaseste Peti,vreu sa fie 2-3 ingeri in rest celelalte lighione le stiti
Ricardo eu am vrut semicirculatus dar blonda vrea imperator....
Imperatorul va fi urmatoarea achizitie,mai tarziu o sa puna Broxlin un film cu primele achiziti....
Vineri sosesc primi locatari
1-pomacanthus navarachus
2-salarias ramosus

Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Go to: