| Message |
|
|
|
De vanzare sticla normala grosime 8 mm, cu urmatoarele dimensiuni :
- 1 bucata 140 x 60
- 2 bucati 140 x 50
- 2 bucati 58.4 x50
Pret 150 ron
|
 |
|
|
|
Faina masina...
|
 |
|
|
Din pacate asta e,mergem inainte si astept sa vina Peti acasa sa vad cand aduce urmatorul transport de pesti
|
 |
|
|
Din pacate a plecat si veliferum-ul  asta e mergem mai departe,cand vine Peti acasa o sa comand alti pesti.
|
 |
|
|
|
Din pacate ingerul a plecat.....iar veliferumul la cum arata cred ca o sa il urmeze,sper ca macar salarias-ul sa supravietuiasca.
|
 |
|
|
CristiC wrote:Cata,bravo.Corali grasuti,pufosi,colorati.Faina treaba.
+1
|
 |
|
|
|
Baieti as pune poze dar din pacate pesti nu is foarte ok,veliferumul manca si pare vioi desi e bubos in schimb ingeru e praf,sta ascuns si ignora orice fel de mancare,sper sa isi revina
|
 |
|
|
|
Am oprit lumina deci poze maine,spre surprinderea mea ingerul este mult mai retras decat veliferumul,am vazut mai devreme o usoara ciondaneala pentru teritoriu,clar a castigat ingru,"suri"nare nici o treaba se plimba dintr-o parte in alta.
|
 |
|
|
|
Am ochiu format,pozele urmeaA
|
 |
|
|
|
Floricele....plm ma lasa rece
|
 |
|
|
|
Pacat pt ei,eu iti recomand pe viitor sa ti se trimita animalele cu ceva curse gen fany,nu vei mai avea probleme niciodata
|
 |
|
|
|
De vreo ora animalele sunt in bazin,pe langa Pomacanthus Navarchus si Salarias am mai cumparat un Zebrasoma Veliferum si Protoreaster linckii gri,ingerul si-a pierdut un pic din colorit dar pe deseara sper sa fie ok
|
 |
|
|
|
Vineri merg dupa pesti la Baia Mare
|
 |
|
|
Domnu Peti ati inteles cum se filmeaza??
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Ai dreptate legat de culori dar semicirculatusul a fost unul din primi mei pesti de apa sarata..... pesti vor fi alesi si in functie de ce gaseste Peti,vreu sa fie 2-3 ingeri in rest celelalte lighione le stiti
|
 |
|
|
|
Ricardo eu am vrut semicirculatus dar blonda vrea imperator....
|
 |
|
|
Imperatorul va fi urmatoarea achizitie,mai tarziu o sa puna Broxlin un film cu primele achiziti....
|
 |
|
|
|
Vineri sosesc primi locatari
1-pomacanthus navarachus
2-salarias ramosus
|
 |
|
|