[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: sorinnico
Forum Index » Profile for sorinnico » Messages posted by sorinnico
Se poate inchide, multumesc.
Salut. Daca tot nu s-a inchis topicul o sa va arat aici episodul 2 al acvariului ce a fost prezentat mai sus.

Adaug la vanzare un hranitor automat Eheim 3581, achizitionat de curand si inca in garantie. A fost folosit cam 10 zile cu 1 hranire pe zi. Se vinde la pachet complet inclusiv bon, garantie. Pretul este 130 RON.

http://img841.imageshack.us/img841/3623/p1370207.jpg
http://img521.imageshack.us/img521/9366/p1370206.jpg
Am gasit. Multumesc de oferte, se poate inchide.
Ma intereseaza modelul din poza. Astept oferte.
S-a vandut. Se poate inchide, multumesc.
Salut. Am inteles ca se deosebesc prin faptul ca la mascul inotatoare dorsala si cea caudala sun mai ascutite. La mine par sa fie cam la fel de rotunjite. Am cumva doua femele? Intreb pentru ca cel galben il cam fugareste pe asta albastru.

image image image image image image image image
Vand sistem de racire prin modul Peltier. Sistemul este demontat de la un dozator de apa, nu am apucat sa il folosesc. Nu este un sistem home-made.
Se alimenteaza la 220v iar placa Peltier are radiator si ventilator. Acestea sunt prinse de un suport de plastic care sustine si placa electronica.
Sistemul are si un termostat conectat la placa electronica dar nu stiu la ce temperatura mentine apa. Bazinul in care se face contactul intre Peltier si apa are in si out precum si un dop in partea de jos.
Folosit impreuna cu ventilatoare cred ca ar tine cu brio locul unui chiller (binenteles sa ne limitam la acvarii ce se incadreaza la categoria "mici")
Pretul este 70 ron si nu este negociabil.
Detalii prin pm.

image image image image image image
Vezi ultimul post
Pietrele si manado s-au vandut.
Adaug la vanzare scalari marmorati la 2 lei bucata. Dimensiunea corpului este de aproximativ cat o moneda de 50 de bani sau mai mici. Motivul vanzarii este ca am prea multi in acvariu. Disponibili in jur de 20 de bucati.
Accept si schimburi cu neoni, plante sau scalari philippine blue.
Acvariul s-a vandut. Au mai ramas pietrele calcaroase si Manado.
Valabil
Reducere: Acvariu - 130 lei
Acvariu + Manado - 150 lei
Pietrele calcaroase - 30 lei
Ai pm
Adaug la vanzare:

6. Mancare pentru ciclide New Life Spectrum 150g - 23 lei - VANDUT
Cutia e inceputa si consumata aproximativ un sfert.

Mancarea de ciclide, pietrele calcaroase, manado, puii de ciclide se pot schimba cu plante.
Salut. Pentru un filtru Eheim 2213 ma intereseaza: axul ceramic cu cele doua piese de ghidaj, capacul ce fixeaza axul ceramic, mai e un capac pe care nu stiu cum sa il numesc si garnitura o-ring.
Atasez o poza unde am subliniat cu rosu ceea ce caut. Multumesc.
Adaug la vanzare:

4. Acvariu MP Eheim de 54 litri (60L x 30l x 30h).
Acvariul vine cu un incalzitor Resun de 50W, termometru, pad antialunecare si background cu doua fete pentru lipire pe spate.
Capacul este cel original, nu este modificata instalatia de iluminare iar neonul este un Osram 830 de 15W. Pret: 150 lei.

5. Substrat JBL Manado 5 litri (folosit aproximativ 2 luni) - 30 lei.

Punctele 4 si 5 impreuna se vand la 170 lei.
Reducere de pret la pietrele calcaroase : 35 lei toate
Reducere de pret la pui ciclide: 15 lei toti

Un link cu acvariul cand era in functiune: http://youtu.be/cWfBxFhVnBU?hd=1
Corect, a fost si suprapopularea de vina. Ventilatoarele sunt improvizate dar cu cap (cablaj serios, sursa cu acumulator de back-up si protectie prin siguranta fuzibila) pt. ca sunt electronist de meserie. Le-am oprit doar ca sa stau mai linistit.

Forum Index » Profile for sorinnico » Messages posted by sorinnico
Go to: