[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Identificare M sau F gurami  XML
Forum Index » Anabantidae
Author Message
sorinnico
Member
[Avatar]

IP:

Salut. Am inteles ca se deosebesc prin faptul ca la mascul inotatoare dorsala si cea caudala sun mai ascutite. La mine par sa fie cam la fel de rotunjite. Am cumva doua femele? Intreb pentru ca cel galben il cam fugareste pe asta albastru.

image image image image image image image image
[Yahoo!]
viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Si mie mi se par femele din poze. Pestele galben pare adult si forma burtii e de femela (nu prea vad bine coada dar burta parca e mai rotunda asa); cel albastru pare o femela mai tanara - dar poate fi si un mascul necrescut inca (din cate stiu coada nu se ascuteste imediat, trebuie sa se maturizeze). Dar inclin spre femela tot dupa burta asa ...

Oricum, daca ai un mascul sigur o sa-l vezi lucrand la cuibul de bule la un moment dat.

Acv. 30L, Acv. 10L, Acv. 16L, Reef 30L, Acv. 0.09L; In trecut: Acv. 25L, Acv. 8L
Pt. imbunatatit navigarea pe forum (My Stats, Big Images resize, Timezone fix)
[WWW]
Mihai Boldor
Member
[Avatar]

IP:

La Gurami albastru se vede daca e mascul de foarte mic, de la dimensiunea la care ii achizitionezi (2-3 cm) 100% se poaet deosebi dorsala ascutita la mascul fata de cea rotunjita la femele
[Email]
dragos
Member

IP:

Sunt 2 femele. Cea galbena este matura .Si cel albastru este tot femela cu toate ca inca nu este matura. Ar fi bine sa le gasesti un mascul deoarece femelele de gurami, macropodus sau betta pot avea probleme odata cu inaintarea in virsta daca nu au depus mult timp.
sorinnico
Member
[Avatar]

IP:

Multumesc dragos.
[Yahoo!]

Forum Index » Anabantidae
Go to: