[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ErmoFerri
Forum Index » Profile for ErmoFerri » Messages posted by ErmoFerri
Am achizitionat acvariul si ceva vietuitoare

Pun si cateva poze in curand.

dan.pavelescu wrote:Eu ma uit pe geam, sa vad daca ai venit si tu te dai pe forum..

https://youtu.be/1cDw4mPWao8
loladulcik@yahoo.com wrote:Un admin sa imi dea ban il rog !

Si se facu voia domnului )))))
am auzit ca se da si asa ))
Pacat. Trist. Penibil. Pueril. Cocalar. Analfabet.

??
Asa. Asta era nickul celui cu care am vorbit inainte. Se va plictisi dar va si incurca alTi useri seriosi ...
Discutia a inceput frumos.

Pe puncte redau ce mi a scris.
Dupa primul mesaj am inceput sa ma siderez ))

- Iti dau un acvariu complet echipat pe ciclidele tale.
- vreau doua filtre externe pe acvariul de 130 de litri cu incalzitor si filtru intern resun.
- nu iti dau numarul de telefon ca nu il stiu pe derost si nu am telefonul la mine
- nu mai vreau ciclide, vreau doar filtre.
- vreau ciclidele dar nu acum.

Si in plus, tanarul nu e la primul profil pe forum. A mai vorbit cu mine de pe alt prpfil care a disparut recent, probabil atunci cand l a facut pe asta nou.

Nu ma deranjeaza ca utilizatorul renunta la un schimb. Ma deranjeaza ca lumea se arunca in discutii inutile. Care sunt o pierdere de vreme si resurse.

Incepe sa fie destul de trist ca nu se modereaza mai bine. Ca nu se verifica ipurile. Ca se permit conturi duble.

Ar trebui o filtrare mai buna, altfel o sa se imputa apa si o sa se faca mazga ??
Zic!
Cu parere de rau, deja am un gust amar....

Dai mesaje, soliciti schimburi, nu iti dai numarul de telefon pe motiv ca nu il stii pe derost, iar la final, te decizi ca nu vrei schimbul ala pe motiv ca de fapt tu nici nu ai un acvariu in care sa pui pestii... si in plus, ca sa fie totul brici, iti faci mai multe conturi, ca probabil ai deja multe vorbe de ocara de la utiliatori... Cu mine ai vorbit acum o saptamana si ceva de exemplu.... de pe un alt id...

Schimb ciclidele din lista de mai jos pe echipamente, acvarii, sau alte cele

fuelleborni o pereche 16 cm - 100 lei

nimbochromis venustus o pereche 17 cm 180 lei

pundamilia nyererei 2 familii 1m+2f - 100 lei/familia

maylandia estherae 2 familii 1m+3f - 40 lei familia

pseudotropheus ruarwe 1m+2f - 8-10 cm 40 lei

callainos 12-18 cm 5 buc 200 lei

Caeruleus 1m+2f - 7-8 cm 50 lei

https://www.youtube.com/watch?v=UkcFB6xAlC4

fuelleborni o pereche 16 cm - 100 lei

nimbochromis venustus o pereche 17 cm 180 lei

pundamilia nyererei 2 familii 1m+2f - 100 lei/familia

maylandia estherae 2 familii 1m+3f - 40 lei familia

pseudotropheus ruarwe 1m+2f - 8-10 cm 40 lei

callainos 12-18 cm 5 buc 200 lei

Caeruleus 1m+2f - 7-8 cm 50 lei

https://www.youtube.com/watch?v=UkcFB6xAlC4
rog un moderator sa curete topicul de comentariile aiurea. Si da, esti ignorant, daca citeai ce am scris mai sus, nu mai avea rost comentariul tau... si nici sa iti dai tu cu presupusul cat de domn sunt sau nu.

iar promovarea aia cu inelul de logodna e foarte inspirata )
Humbert wrote:nu as vrea sa fiu indiscret, dar ma macina o curiozitate: Sugar Baby, tu esti un domn care a cumparat un inel pentru o doamna si acum vrea sa-l schimbe pe un acvariu sau esti o doamna care a primit un inel de la un domn si acum vrea sa-l schimbe pe un acvariu?

edit: ok, probabil domn in nici una din situatiile de mai sus.

Glumele bune le gust si le admir. Insa ignorantii imi repugna. Total. Fara drept de apel.
Ps. Citeste totul inainte sa faci remarci de cartier si prost gust.
dan.pavelescu wrote:
Sugar_Baby wrote:Oare sa imi fac un harem?

Presimt ca o sa ai foarte multi prieteni, brusc

Eu vreau doar un acvariu marin ))))
Dan wrote:Vrei doar sa schimbi sau iei in calcul si varianta in care gasesti o posesoare de acvariu marin ? Le-ai putea avea pe amandoua in felul asta !

Sunt bijutier. Oare sa imi fac un harem? Just wondering, what are the chances ))

elven wrote:
Sugar_Baby wrote:Fara nici o gluma, dau la schimb un inel din aur cu diamant pe un acvariu marin, ceva pentru incepatori

Astept oferte... daca exista doritori.

Multumesc.

da-ne si tu detalii despre inel...cate grame cate karate.....ce fel de diamant.....cat a costat ?
nu de alta ca daca ai dat 40 000$ pe el nu stiu daca poate veni cineva cu o oferta plauzibila

18k, 0.25 ct diamant, cca 4500 lei
Fara nici o gluma, dau la schimb un inel din aur cu diamant pe un acvariu marin, ceva pentru incepatori

Astept oferte... daca exista doritori.

Multumesc.
Am decis sa mai decimez populatia de africane. Asa ca daca va intereseaza ceva, astept intrebari si sa gasim variantele potrivite. Pestii au pana intr un an si sunt intre 10-15 cm. Toti au avut cel putin o depunere.

Un mic inventar

labidochromis mbamba bay
fuelleborni
nimbochromis venustus
pundamilia nyererei
maylandia estherae
pseudotropheus ruarwe
callainos
Auratus
iodotropheus

si un filmulet cu ei

https://youtu.be/UkcFB6xAlC4
Am decis sa mai decimez populatia de africane. Asa ca daca va intereseaza ceva, astept intrebari si sa gasim preturile potrivite. Pestii au pana intr un an si sunt intre 10-15 cm.

Un mic inventar

labidochromis mbamba bay
fuelleborni
nimbochromis venustus
pundamilia nyererei
maylandia estherae
pseudotropheus ruarwe
callainos
Auratus
iodotropheus

si un filmulet cu ei

https://youtu.be/UkcFB6xAlC4
Cumpar cichlide de tanganika.. daca are cineva...

Multumesc!

Forum Index » Profile for ErmoFerri » Messages posted by ErmoFerri
Go to: