Message |
|
Salve... ma inscriu eu
Cum facem?
Alexu'
|
 |
|
Mi-a depus si mie o pereche la cateva ore dupa ce am pus pestii intr-un acvariu curat si cu apa rece de izvor.. glumesc era apa statuta  Acum ma intreb ce se va intampla? Au depus joi spre vineri noaptea intr-o grota de ceramica.. mica.... cat timp dureaza pana eclozeaza? Ar trebui sa ii pun intr-un acvariu separat sau tatal e destul de agresiv pentru a aisgura supravietuirea? Hrana.. ce fel de? Temperatura... cat?
@ Dalles :help: si  daca mai petreci un minut sa imi zici si mie ce si cum... ca sunt nou intr-ale ancistrusilor
Saru mana nenea
Alexu'
|
 |
|
mai e de actualitate postul acesta?
|
 |
|
Scalarii au plecat deja, a mai ramas gourami si in plus cativa pesti paradis.. adica 4
Alexu'
|
 |
|
scalarii sunt albi cu caupl galben iar gouramii albastri
|
 |
|
mascul..... dar daca vrei am si o femela pe care ti-as pute-o da... dar e mai mica un pik - cam 5-6 cm
Interesat?
Alexu'
|
 |
|
Dupa cum spune si titlul, am de dat doi scalari (cam 6 cm fiecare) si un gourami (7cm). E cam supropopulat acvariul asa ca tre sa mai golim  Astept doritori dornici de o vizita in dr taberei. Totodata, cine are ceva plante cu dezvoltare rapida (parca hidrofile le zice) ...
Alexu'
|
 |
|
nu te-am vazut mai incepator  chiar nu am stat sa vad ce si cum. Am intrebat doar. Si este ok, daca nu e deja suprapopulat. Eu stau in Dr Taberei asa ca astept un semn.. cand ai timp sa vii sa ii iei
Bafta,
Alexu'
|
 |
|
eu nu ii vand, ii dau gratis  deci cu 100% mai jos decat pretul pietei
Cu o singura conditie: Sa ai spatiu pt ei.
Ce acvariu ai?
Alexu
|
 |
|
Am de dat doi scalari, cca 6 cm, nevoalati argintii cu pete galbene
|
 |
|
Ai un "pm" pt mine? adica?
am mai dat ieri o parte din ele dar mai am. Ce acvariu ai? cam ce iti trebuie?
|
 |
|
abia m-am intors in bucuresti. Asa ca revin cu postul. Am facut ceva poze ca sa inteleaga lumea ce plante sunt in exces la mine. Si dupa cum ziceam, daca are cineva gurami, pls tell me !
Cine vrea plante, va trebui sa vina in dr taberei dupa ele :-)
Din poze lipsesc planele de suprafata pe care nu le-am mai pozat
Geamul pe care sunt puse plantele are 65cm pe lungime, ca sa va faceti o idee despre marimea platnelor :-)
Alexu'
|
 |
|
Smiley, nu costa nimic
Eu stau in drumul taberei zona favorit.
Am vazut ca vrei sa pui guppy in acvariu, ai pus deja? plantele de suprafatza sunt bune ca sa se ascunda puii proaspeti
ce zici?
Alexu'
|
 |
|
Dupa ceva vreme, adica vreo luna cred, s-a umplut din nou acvariul de plante. Daca e cineva interesat, sa se pregateasca deun drum in dr taberei sa ia...
Alexu'
|
 |
|
lol... cum ar fi?  ))
Asadar cine e interesat astept un pm... acum sunt intr-un acvariu micutz si stau cam inghesuite... daca nu le luati ajung undeva pe teava... asa ca grabiti-va...
Alexu
|
 |
|
ok, daca e sa dau maine (duminica) ceva din ele iti opresc si tie ptluni, deshi sunt multe asa ca nu cred ca va fi o problema...
Alexu'
|
 |
|
Am de dat mai multe fire de nucus crestat si din cel cu frunze inguste si luuuungi  . Totodata cateva manunchiuri de ceratopteris.
Sunt la ora de curatenie si taiat de plante in acvariu ca nu se mai vad pestii de ele asa ca cine doreste sa pofteasca
Totodata daca are cineva gurami de dat, am nevoie de un exemplar macul matur. La schimb cu plante sau in alte conditii.
Astept cereri ca plante sunt in jur de 10-12 fire bine crescute si frumoase.
Alexu'
|
 |
|