[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: elven
Forum Index » Profile for elven » Messages posted by elven
o sa am eu disponibil 1 six line wrasse de miercuri incolo pt cine e interesat
miercuri ma mut cu acvarii cu tot si cand le desfac il prind.

0720 388 908
UPDATE:
imageUploaded with ImageShack.com
a fost facut pe masura posibilitatilor ca sa zic asa....atata piatra vie am putut sa scot din acv mare
Salut !
As dori sa va prezint un nano proiect de-al meu destul de simplu si mai mult asa ca practica pentru a studia comportamentul vietuitoarelor marine.

Detalii tehnice:
Aqua Medic Blenny 80L
Lumina LED
Skimmer turboflotor
Pompa curenti nanoprop reglabila
Refugiu in spate
Reactor matrix

Vietuitoare:
3 specii diferite de crabi culesi de pe fundul marii de catre mine
creveti de marea neagra
paguri

nu voi baga pesti ci voi mai adauga alte nevertebrate si chestii compatibile.

superb powder-ul
Lunar Wrasse
l-am avut eu pana de curand.

CONTRA:
-bilant: mi-a mancat tot ce inseamna nevertebrata in bazinul in care il tineam,
-a sarit din bazin de 2 ori
-scuipa apa (da fara caterinca) lua apa in gura si o scuipa afara din bazin, era tot timpul ud parchetul si nu imi dadeam seama, pana l-am vazut cu ochii mei.....
-de nudibranch nu s-a atins din pacate
-nu e asa colorat ca in poze, e chiar plictisitor ca si culori.....al meu avea vreo 7-8 cm

PRO:
- e un peste foarte activ, tupeist, inteligent
- foarte rezistent, a cazut de la un metru pe parchet de 2 ori, nici nu stiu cat a stat pe jos ca l-am gasit aproape uscat si l-am bagat inapoi si si-a revenit 100%
- mananca orice, )) intr-o zi mancam un sandwich in fata lui si i-am aruncat o bobita de paine, a mancat-o instant.
- isi recunoaste stapanul. Daca vin eu langa acvariu vine la mine, daca vine oricare alta persoana pe care nu o cunoaste, dispare dupa pietre.
- rezista la atacurile oricarui alt peste, in opinia mea e blindat, nici un peste nu a putut sa il subjuge.
pretul scade la 160 lei
vand 2 pompe de curenti SUN SUN JVP 201 pe care le-am achizitionat pentru un proiect marin insa lucrurile s-au schimbat.
pompele sunt noi !
putere: 6000l/ora

prindere pe MAGNET
image

pret 175 lei buc
0720 388 908
vand 2 pompe de curenti SUN SUN JVP 201 pe care le-am achizitionat pentru un proiect marin insa lucrurile s-au schimbat.
pompele sunt noi !
putere: 6000l/ora

prindere pe MAGNET
image

pret 175 lei buc
as dori sa mai vand o parte din corali deoarece mutarea in noul bazin s-ar putea sa-i dea peste cap si nu vreau sa risc.
preturile sunt trecute individual pe poze in lei

0720 388 908
si nu numai ca traieste, dar e si grasut !!! felicitari man !
si stii ce e ciudat ? ca mai intai dau regres incep sa stea retrase nu prea mai ies....apoi dispar cu totul.
este pe departe cea mai eficienta metoda din lumea asta pt a scapa de aiptasii si e reefsafe

este in opinia mea cel mai subestimat peste din lume in privinta utilitatii sale !
parerea mea...a fost batuta pana a murit.
premnasii au o piele foarte dura e posibil ca tu sa nu vezi semne clare dar daca a fost muscata saracuta de abdomen sau ceva....

un prieten a pierdut un premnas dupa ce a fost muscata de abdomen de un clarkii pana a omorat-o....la final nu arata ca si cand ar fi fost agresata dar eu am vazut cu ochii mei cum o musca, o lovea ca berbecul pana a murit

in plus dc ar muri un clown...in conditiile in care sunt printre cei mai rezistenti pesti
pretul scade la 1490 lei
se vand urmatoarele:
1x sistem 4 coolere puternice pentru racire cu prindere pe marginea acvariului indiferent de grosimea geamului
1x controller de temperatura foarte precis + senzorul aferent.

produsele au fost folosite cateva luni.
pret pachet: 190 lei
trimit oriunde in tara. 0720 388 908

Gabriel wrote:Foarte fain acvariul.

L-ai luat de la mulder banuiesc - nu? Ultima data prin iulie il vindea cu vreo 950 de lei parca.

l-am cumparat de la mulder pentru ca nu mai avea timp de el dar cel care il cumpara acum primeste si niste corali(precum duncan coral), 2 pesti(blue yellow demsel) si alte chestii la intelegere. eu nu mai pot tine ambele bazine din pacate. Pe acesta l-am rearanjat si populat.
au mai ramas:
Zoasi verzi intens si Zoasi verzi cu mijloc portocaliu = 95 lei
LPS (easy care) favites = 165 lei (include si o piatra vie mare de marimea unei palme, pe care e prins coralul)
Zoasi maro cu verde = 55 lei
Viermi penati albi = 45 lei (diametrul coroanei = moneda de 50 bani)
Mini hermiti Black sea 18 lei
Creveti Black sea 15 lei
Se vinde in stare impecabila (nu prezinta nici o zgarietura)
Sticla este ultraclara - optiwhite
Include toate echipamentele pentru a creste mare parte din coralii si vietuitoarele de recif. Practic il cumperi, il bagi in priza si poti sa-i dai drumul. Avand un design elegant poate fi folosit in birouri/apartamente etc.

Volum total 80L. Toate echipamentele sunt ascunse in spate.
Pretul pe site-uri este de 800$

Pretul cu care il vand este de 1650 lei neg.
Pentru vietuitoare, corali, piatra vie, discutam
Include:
Acvariu
Skimmer
Pompa curenti controlabila
3 module pe led cu radiator
Stand

Cateva link-uri de referinta:
http://www.pondquip.com.au/products/Aqua-Medic-Blenny-Nano-Reef-80L.html
http://www.youtube.com/watch?v=VDvktILpyP0

Fotografii reale:
imageUploaded with ImageShack.com imageUploaded with ImageShack.com
sunt primele alge care populeaza piatra intr-un bazin proaspat.....1 diatoma maro apoi se face verde si apoi coralina )
nu prea ai cum sa le combati e cam normal.... la nivelul asta
tot ce poti tu sa faci e sa mentii aditiile de bacterii saptamanale, schimburile de 5-10% si sa te asiguri ca antiphosul e si el schimbat la timp.
salut man ! vrem si noi poze, noutati ceva ?

Forum Index » Profile for elven » Messages posted by elven
Go to: