[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: coralia_
Forum Index » Profile for coralia_ » Messages posted by coralia_
Multumesc mult pt ce mi-ati spus!
In concluzie trebuie sa ma resemnez si sa accept ca e batran
ma gandeam sa ma reprofilez...dar mie imi plac bettanii atat de mult incat nu prea imi vine bine sa ma despart de el...asa ca nu prea conteaza...
saracul!!
imi pare asa de rau!
neonii cat traiesc?
Nu pot sa fac nimic pt el?
Am observat ca din cand in cand mai vine femela si incearca sa-l ridice dar nu reuseste! (oricum dragutz din partea ei sa stea langa el, nu?)
il am de aproape un an. l-am cumparat deja matur.
e posibil sa fie de batranete?
sa fie batran si din cauza asta?
nu mai pot!
am un stres continuu!!
Cred ca eu am cauzat problema bietului meu mascul de betta. dar nu am vrut.
Am schimbat apa si l-am mutat intr-un vas in care am pus si tripaflavin ca mi se parea mie ca era cam bolnavior.
Si dupa ce l-am pus la loc in acvariu sta numai intr-o partea, cateodata chiar culcat. E pe moarte? E posibil in timpul mutarii sa-l fi lovit la coloana?
Daca incearca sa se miste nu poate sa se indrepte si se misca foarte putin si oricum intr-o parte.
Imi pare asa de rau!!!
Va rog sa-mi spuneti ce-as putea sa fac pt el.
Va multumesc mult de tot!
Am 24 de grade in acvariu! alti pesti in afara de el nu am. Am doar un melc.
Multumesc si sper si eu sa nu moara.
Imi cer scuze daca sunt stresanta si va deranjez cu prostii dar pt mine nu sunt chiar prostii:

Bettanutzul meu are o problema (din punctul meu de vedere) :

sta numai la suprafata apei culcat (nu e inca mort) dar exista pericolul de a muri? de ce? din ce cauza?
e bolnav? are ceva?
e atat de ciudat cum pluteste culcat intr-o parte , nu inoata, ci sta doar asa!

va rog sa-mi spuneti ce sa-i fac ca nu vreau sa moara!
Multumesc mult de tot!
k
am inteles
asa am sa fac
alina_g wrote:Acvariul tau de 15 litri e complet echpat? Are aerare, filtrare, incalzitor? Lasi apa la declorinat inainte de schimb? Il hranesti cumva in exces? La cate zile faci schimburile de apa si in ce cantitate?

Am un buretel bolborositor, nu am incalzitor dar e destul de cald(momentan 28 grade). Da, apa o pun insticle cu 2 zile inainte de schimb.
Nu il hranesc in exces...ii dau cativa fulgi o data pe zi.
LA saptamana SCHIMB APA cate 2-3litri.
k multumesc frumos!
paulc wrote:Si renunta la bolborositor sau sursa de stropi pe geam.

Si cu ce sa inlocuiesc bolborositorul?
riccia e de suprafata? eu stiam ca sta pe fundulacvariului, nu?
g.g wrote:Sau cu o lama de cuter. Atentie la degete!

nu zgarie geamul?
si peria nu zgarie geamul?
o tanti de la petshop mi-a spus sa sterg geamul cu sare grunjoasa? e k?
Stie cineva daca chestia des ters geamul cu magnet inlatura si piatra. daca nu cu ce se poate inlatura piatra care se formeaza in partea de deasuprea a geamului?
Da planta asta e de suprafata. Plante de pus in nisip fin nu am cum sa-mi iau pt ca nu am nisip fin. daca mai pun si nisip din cei 15 l ai mei (reali nu cred ca sunt chiar 15l) cred ca nu mai ramane mare lucru. multumesc oricum pt sfat.

Forum Index » Profile for coralia_ » Messages posted by coralia_
Go to: