Message |
|
Spuneam in alt topic ca betta este cam moale si are un pic de burtica si intrebam daca sa-i fac un tratament cu tripaflavin? de mancat mananca f putin fata de cum manca el normal. o fi din cauza ca e singur in acvariu? femela inca nu i-am luat ca nu am de unde iar la petshop au spus ca aduc intr-o luna. pana atunci va trebui sa stea singur...asta in caz ca nu moare.
va rog mult sa-mi spuneti daca e bolnav sau pur si simplu e melancolic ca a ramas singur. multumesc anticipat 
|
 |
|
Planta Salvinia Natans este buna in acvariul meu de 15 l cu un betta si un melc?
|
 |
|
coralia_ wrote:am dat cei doi pesti: femela de xipho si labeo...daracum ramanand masculul de betta singur l-am analizat mai indeaproape si am observat niste lucruri destul de ciudate: are burtica destul de maricica (zici ca sta sa explodeze) si e si putin albita decat de obicei si cand inoata are momente in care sta asa"in deriva" zici ca "pica". Cred ca e pe moarte si nu stiu ce sa-i fac...un tratament cu tripaflavin e bun? ce altceva?
poate cineva sa ma ajute? e destul de molatec...saracutul 
|
 |
|
Iepurica wrote:Daca accepti o parere si de la un incepator in domeniu, eu am un curatator cu magnet (doi magneti, cel care se pune in interiorul acvariului are un soi de scraper, un material foare aspru) si face o curatenie grozava. 
chiar daca geamul este extrem de murdar? (zic si eu)
|
 |
|
am dat cei doi pesti: femela de xipho si labeo...daracum ramanand masculul de betta singur l-am analizat mai indeaproape si am observat niste lucruri destul de ciudate: are burtica destul de maricica (zici ca sta sa explodeze) si e si putin albita decat de obicei si cand inoata are momente in care sta asa"in deriva" zici ca "pica". Cred ca e pe moarte si nu stiu ce sa-i fac...un tratament cu tripaflavin e bun? ce altceva?
|
 |
|
Ar fi bine pe langa cei 2 betta sa-mi iau si un melc...ca din cate am citit e bunicel...dar daca puteti sa-mi spuneti denumirea lui in latina(dar doar daca e bun si necesar).Multumesc
|
 |
|
Nu am nisip in acvariu...deci nu ar fi o problema. 
|
 |
|
As mai avea o intrebare: cum se sterge cel mai bine geamul de la acvariu? am vazut la petshop 2 chestii: 1. un buretel cu magnet(interesant dar nu stiu daca e bun) si 2. o chestie cu maner ca cele cu care se spala geamurile la masini(in genul acelora). care e mai bun? sau ce altceva exista si curata bine geamul?
|
 |
|
k...scap de labeo si xipho si imi iau o femela betta. masculul e rosu...femela ar trebui sa aiba aceeasi culoare sau poate avea orice culoare? ce as putea sti mai multe despre ei? de unde?
|
 |
|
PLOAIE84 wrote:Eu zic sa dai cei doi pesti si sati iei un melc...... :-)
Nu... melc in nici un caz.
Multumesc pt sfaturi.
|
 |
|
Cei de la petshop, cand am cumparat labeo, mi-au spus ca e sanitar. asa este? daca da si il duc inapoi, ce alt sanitar compatibil cu betta, xipho si acvariul meu cel micut exista si pot sa-l cumpar? 
|
 |
|
Multumesc mult de tot. Chiar nu stiam asa ceva. Si ce as putea face cu labeo? Unde as putea sa-l duc? la petshop?
|
 |
|
Am un acvariu de 15l(stiu ca nu il considerati acvariu) si am in el 3 pesti: un betta mascul, un labeo bicolor si un xipho femela. de la un timp labeo alearga intr-una femela de xipho si mi-e sa nu o omoare. voi ce credeti? are ceva cu ea sau poate nu sunt compatibile speciile intre ele? 
|
 |
|