[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Zhang
Forum Index » Profile for Zhang » Messages posted by Zhang
Oricum o dai nu-i bine, nici fara detalii, nici cu prea multe.

johnny6600 wrote:
Eu i-as fi facut un mare scandal ,mi se pare nesimtire

N-am dat nici un ban deci nu prea pot sa-i fac scandal ...

johnny6600 wrote:
si pe spate sa pui unele in forma de H

Am explicat ca am 3 intaritoare pe care le voi monta in H. Nu inteleg ce spui tu. Eu am de gand sa pun 2 pe lateralele lungi si unul peste ele, la mijloc, perpendicular pe peretii laterali lungi, deci in H.

Oricum, multumesc, am inteles mesajul, daca nu-mi aduce altele de 12 pot sa incerc si cu astea
Am comandat sticla float de 12mm la un "termopanist" pentru dimensiunile 130x60x60 (cu fund dublu, 2 intaritoare de 120x5, 1 intaritor de 60x5) si surpriza, mi-a trimis de 10.
Calculele dadeau 11.7 pentru laterale si 15.6 la fund.
Daca la fund nu pare a fi nici o problema, as vrea sa stiu ce riscuri am cu lateralele si cum s-o rezolv?
Daca refac calculele rezulta ca trebuie sa cobor inaltimea la 54cm ca sa mearga sticla de 10 dar arata urat cu capacul atat de lat.
Are cineva o idee sau trebuie sa-i cer din nou lateralele?
A'propos, lateralele mici conteaza la fel ca cele lungi? Sau e numai problema de sageata, care la cele mici nu e la fel de mare?

Sper ca nu am fost confuz,
Multumesc
Am fost pe Dinicu Golescu si au spus ca n-au avut nimic legat de T5.
Am gasit insa un domn la un magazin pe Berzei aproape de intersectia cu D. Golescu care mi-a promis ca-mi aduce tot ce-mi trebuie dar pe bani multi. Asta-i viata.
Multumesc
Stie cineva unde se gasesc socluri si balast electronic pentru tuburi T5?
Tuburi am aflat ca au pe langa Obor, la iesirea din pasaj spre Mihai Bravu, dar acolo nu comercializeaza si accesorii, doar lampi cu totul care sunt f. scumpe si nu sunt de acvariu ci de tavan.
A incercat cineva cu alucobond, materialul acela din care se fac peretii cortina? Pe fata interioara e dintr-un plastic moale iar pe exterior are un strat de aluminiu vopsit (culori RAL). Grosime intre 3 si 6 mm, greutatea specifica n-o stiu dar e un plastic, cat de greu poate fi?

Mechanical properties
The composite material is rigid, resistent to blows, breakage and pressure and features high bending, buckling and breaking strengths.

Tensile strength Rm130 N/mm2
0.2% proof stress Rp 0,290 N/mm2
Elongation A505%
Modulus of elasticity E 70000 N/mm2

Eu planuiesc un capac de 1300x600x100 cu 4 T5 de 58W si 4 T5 de 28W si 2 HQI de 150W.
Dar e doar un plan...
Si unul pe care sa nu scrie si nici sa nu fie periculos unde se gaseste?
Buna seara,

Poate cineva sa ma sfatuiasca unde in Bucuresti se pot incarca butelii de CO2 de la JBL (spun asta ca sa nu fie vreo diferenta de filet).
Avand in vedere ca a mea are 500g si tine abia o luna, as vrea sa cumpar una mai mare, daca se poate nu artizanala, sa nu patesc vreun necaz, ca am copil in camera cu acvariul. As cumpara-o de pe net dar cei de la posta se uita urat cand primesti "bombe" de 2kg.

Multumesc
P.S sper ca nu sunt off-topic si ca nu fac vreo publicitate ascunsa

Forum Index » Profile for Zhang » Messages posted by Zhang
Go to: