Message |
|
Salut ,sunt Chitron cu acceptul lui "SCHIZOTRON " va scriu urmatroarele.De oarece reprezint produsul in cauza aici in Romania ma simnt obligat sa intervin.
Imi pare foarte rau ca intervin in aceasta discutie si ca sunt obligat sa scriu cu toate am am spus ca ma retrag dar trebuie sa precizez niste mici aberati spuse de G.G. .
1.In primul rind acest chiller( HC 500A) este recomandat de producator pentru acvarii intre 200 si 1200litri in functie de temperatura .
2.Pentru: Gabriel - Pentru un volum de apa de 400 sau 500 litri i-ti este necesar normal chillerul pe care il pomeneai mai devreme(model - 250A) deci in nici un caz 500A.
3.Rugaminte - daca nu cunoasteti date tehnice nu incercati sa va dati cu parerea despre un produs sau altul
4.Daca dorinti in mod special sa aflati la ce volum de apa foloseste un alt importator de animalle marine ,modelul reespectiv(HC-500A) pentru o scadere de 5 grade va pot spune dimensiunile acvariului si stabiliti dumneavostra daca va necesita un Chiller de dimensiunile respective ,sa nu(Dimensiune acvariu 300 cm x 70cm x 50 plus un filtru cu un volum de apa aproximativ in el de 150 litri)
Mai mult nu ma bag in discuti legate de un produs sau altul .Va multumesc pentru intelegere.
|
 |
|
e frumos intradevar da retine o cantitate incredibila de jeg
|
 |
|
da la ce iti trebuie neaparat de cuart. la unele balastiere au si sorturi mai bogate in ceea ce numim popular quartz. sau poti incerca pe la sondele de foraj care folosesc asa ceva la cine stie ce. da in afara de faptul ca e salubru la ce iti mai foloseste ast nisip
|
 |
|
bine ca eu nu am protestat ca mosu m-o fotografiat intr-o postura de-mi pune in evidenta monstruozitatea si guru zice ca ma fac vedeta. oi fi da pentru arghezi sau altii pasionati de estetica uratului 
|
 |
|
da dow corning de ce nu intra la vot? sau e la categoria altele 
|
 |
|
povestea merge prea departe
|
 |
|
tzeapa cu lucky bamboo e ca e tot o dracena dar jmecherii ti-o vand pe post de bambus. cat despre cactusi cum ar da un acvariu biotop tip desert? 
|
 |
|
in plus merge asociata cu lucky bamboo de inebuneste Amano Man de ciuda
|
 |
|
25 de centimetri o fi o dimensiune buna la alte chestii dar in nici un caz nu e o latime de acvariu acceptabila. nu o sa poti realiza vre-un decor valabil in chestia asta
|
 |
|
sa nu exageram totusi umpactul plumbului in nisip.la unele plante mai mari eu unul mai folosesc din cand in cand cate una bucatica de plumb si nu e nici o problema
|
 |
|
nu stiu cat o sa mai dureze pana cand confratii nostrii intru acvaristica o sa realizeze ca cel mai bun capac e ala care nu exista. pe langa aberatia estetica mai are si o gramada de inconveniente functionale. nu vor oamenii sa aiba si ei o floare de ceva, sa le respire pestii sa nu le rugineasca instalatiile. parerea mea e ca aceste nenorocite de capace sunt o cutuma mostenita de pe vremea cand se considera ca acvariile si nu fumatul daunau sanatatii
|
 |
|
nici nu credeam ca ai cumparat si oricum e buna discutia asta de principiu
|
 |
|
cred ca ar fi bine sa nu cumparam animale capturate din natura deoarece astfel incurajam pe nenorocitii care le prind sa recidiveze.
|
 |
|
sau de ce nu poti sa o lestezi cu o mica fasie de plumb si in felul asta tija se lasa incet sub apa
|
 |
|
nu e o parere e o realitate.daca faci experiment de crestere atunci doteaza-te cu frigider
|
 |
|
dar poate a fost o ocluzie intestinala. zic si eu. mai fac pestii din astea de la haleala. si atunci se zbarlesc si solzii dar doar de pe burta
|
 |
|
labeo convietuieste, dar daca e prea in forma mai agreseaza scalarii cat despre velifere au pretentii radical diferite fata de scalari la capitolul apa .dar cred ca poti totusi sa asociezi scalarii cu una din cele doua specii. dar nu cu amandoua.ar iesi ciorba
|
 |
|
ce sturioni ai.eu am avut pastruga si cega si le-am tinut fara probleme la 22-24 grade.ai pierderi sau de ce ai ajuns la concluzia ca iti trebuie frigider
|
 |
|
probabil ca e ciuperca de ingropaciune saprolegnia
|
 |
|
Acicularis-ul creste inalt. intreaba mai bine de Eleocharis parvulus sau parvula. dar vezi ca Eleochari-sii astia prefera apa mai racoroasa
|
 |
|