eu am reprodus Rubens, Da Vinci si Dali da nu aici ci in Ingusetia ca acolo se iubeste arta. va pup. terminat. de la 16 la 18 dau autografe. terminat.numai cunoscatorilor.
scuze de off topic da nu m-am putut abtine
eu folosesc frecvent radacini de brad si nu am probleme dar au stat in apa cel putin 1-2 ani. si totusi doar lucrurile trecatoare sunt frumoase asa ca hai la lemne
cu aia de le delta glass am avut si eu un meci. dupa parerea mea cred ca ei se afla intr-o situatie ingrata: au masini prea destepte fata de nivelul la care le-au crescut creierasele.am vrut sa fac odata un acvariu delta la ei si mi l-au slefuit pe toate laturile (la 45 grade) de am crezut ca inebunesc. desi aveau si proiect ba chiar si sablon au zis ca stiu ei cum e mai bine. mare gradina ta. eu lucrez cu swissglass-ul da nu prea baga in seama comenzile mici
poate fi si o cauza externa. orice chestie gen solutie de curatare pulverizata in aer poate face asta. daca mai apare si praf e mai faina situatia. avantajul e ca la unii apar si curcubee pe suprafata apei de plesneste amano de ciuda
poate incerci si un tratament daca tot vrei sa scapi de anumite specii.daca te vei uita atent o sa vezi cuiburile alea gelatinoase pe tot ce inseamna suport