[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: raven
Forum Index » Profile for raven » Messages posted by raven
in maxim o saptamana decorul dispare . daca este cineva interesat , acum este momentul ;)
sincer prefer sa le dau toate , nu prea am mult timp si imi este greu sa stau sa le dau pe fiecare , bucata cu bucata .
Dar daca sunt 2-3 interesati , le impart dupa ce ma scapa pe mine de ele.
salut. sunt multe bucati . cea mai mare are cam 25-30 cm diametru , cea mai mica 5-10 cm .

Daca este cineva interesat , trebuie sa se grabeasca , pt ca vor sfarsi la ghena ocupa mult spatiu
Poze gasiti aici :

http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=11432
Decor din lut ars .
A "mobilat" un acvariu cu ciclide , acum sta in cada la pastrare .

A costat 8 mil , se vinde cu 4 mil sau 400 RON .

vlad - 0722283941

PS : Ma grabesc sa scap de el.
telefon : 0722.283.941 vlad
pentru ca nu stiu cum se pot pune pozele , am sa postez cateva link-uri catre site-uri cu poze :

image
image
image
Sunt marisoare (15 cm diametru ) , frumoase foc si foarte active , dar din pacate nu mai am timp sa ma ocup de ele asa cum trebuie .

Nu sunt fitoase , mananca tubi sau orice alte larve .

Vaneaza noaptea pestii mici , deci mare atentie unde le cazati (!)

Pretul este cel de achizitie , 100 euro / "pisica" .
pret pentru setul asta ?
se poate adapta si la o butelie de CO2 mai mare (similara celor de dozatoare de bauturi - brere , suc , etc ) ?
poate incerca cu ciclide de Tanganica , de talie mica 4-8 cm
5 PUI DE PISICA !! I-AM GASIT IN SCARA BLOCULUI !!
AM NEVOIE DE O MAMA PT EI !
VARSTA : 1 SAPTAMANA !
PLATESC MAMA ADOPTIVA DACA ESTE NEVOIE !
PLATESC MANCARE/TRATAMENTE/VACCIN !
VA SCAP DE EI IMEDIAT CE POT MANCA SINGURI ! GARANTAT 100 %

DACA AVETI O PISICA CU PUI PUTEM INCERCA SA II PLASAM SI PE ASTIA !!!
EU NU MA PRICEP PREA BINE SI PROGRAMUL MEU ESTE FOARTE INCARCAT. NU POT SA II HRANESC LA 3 ORE !

PLS HELP !!!

0722.283.941 VLAD

image
image
image
puii sunt bine sanatosi si vor avea in maxim 3 saptamani inca o serie de frati... parintii lor sunt tare combinatori , ca sa zic asa
au mai crescut si cred ca in maxim 2 sapt sunt buni de donat. daca vreti asa micuti , 1-1.2 cm ii puteti avea si asa , dar e bine sa ii lasati sa creasca putin.

@johny6600 - si eu credeam ca sunt agresivi , dar e mai multa legenda. Daca este acvariul foarte mic se poate sa se ia la harta mai des , dar in tanc mare sunt ingerasi .
Pui de auratus , pentru iubitori . Nascuti acum 2 zile .
Gata de donat cam in 2-3 saptamani.
ciuperca sau ce a fost , pare sa fi disparut. Buza superioara este aproape inexistenta insa... Oare mai reprezinta un pericol pentru ceilalti pesti ? Il pot baga inapoi in acvariul cu prieteni ?
De cateva zile i-a aparut pe buza superioara un mucegai (?) alb, iar buza pare sa fie macinata .
L-am separat intr-un acvariu de 20 de l cu apa cam la 28 de grade , pompa de aer (daca mai era nevoie...) si il tratez cu sera mycopur.
Problema este ca boala nu pare sa stagneze , ci din contra sa avanseze.
Ce este de facut?

Acvariul si filtrul trebuie dezinfectate dupa ce scot betta ?
Daca da , cum procedez ?
PS are si un substrat de pietris .
Vreau si eu!!!! :o
http://www.aquaristikshop.com/

eu de la ei cumpar si preturile sunt ok.
dar exista , am vazut la animax, sterilizator uv. pompa cu tub in incinta inchisa. o sa va spun maine cat costa.
apa nu este influentata de lutul ars. e ca si cand bagi un ghiveci in acvariu

Forum Index » Profile for raven » Messages posted by raven
Go to: