[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: paradoxx
Forum Index » Profile for paradoxx » Messages posted by paradoxx
In general, ii poti suna si vorbi cu ei, daca vrei o anume chestie ce nu o au afisata, pt ca au provider strain ce poate are pe stoc ceva ce ei nu au apucat inca sa il afiseze, sau acel provider isi vinde marfa pe care tu o vrei, pana ca informatia cu legatura la acel produs/peshte ce il doresti sa ajunga si la nevertebrate. Astfel ca, de.aia au si faza cu cererea pe comanda, pt ca au foarte multe specii de pesti de la provideri si ei nu au spatiu necesar tinerii lor. Pe scurt, daca vrei ceva si nu e pe site, tot merita incercat a ii contacta pt ca ei se vor interesa si vor reveni cu apel. Asta am vazut ca e valabila si la Zoo Center, am vrut Black ghost knifefish produs ce nu e pe stoc la nevertebrate dar incredibil Zoo center Deva mi.a adus. Le tot fac reclama pe.aici, dar eu de obicei daca am vrut neaparat un peste, aceste 2 firme m.au ajutat
Da.
https://www.nevertebrate.ro/advanced_search_result.php?keywords=Oryzias+latipes
Vedem ^^ Chimba aia mi se par super, dar omg ce preturi au.
O sa ii primesti 2/3 cm cel mai probabil
In principiu da, ar trebui "sa se lege", insa cei hibrizati deseori sunt predispusi la infertilitate, insa nu tot timpul, ci dupa noroc. Sper ca intelesei bine nelamurirea ta.
Ca referinta: https://youtu.be/gvoA6Wpv9F0
Ca sa zic pe scurt, batul din stanga e intr.o parte ca sa se rezeme in intaritura longitudinala a celui mare, dar nu il lasai decat jumate de ora, fu un challenge personal, sa vad daca e ok, dar il impinsei, scururai, statea bine sipe timp de cutremur ^^ prin asta provoc pe cri care au bani si inventivitate, sa faca asta, pt ca e chiar fain si functioneaza super daca tragi cu plamanu bine din furtun pt a elimina aeru
Deci merge
E dosr un experiment, vrusei sa vad daca merge ^^
Pe varfurile bambusului sunt niste protectii din acela din material pentru mobila si diverse, deci nu intrapa direct sticla, desi pe perioada indelungata mi.ar fi frica sa il las sa nu se sparga fundul de la presiune. Scalarii fura primii curiosi, nici nu trecuse apa de jumate ca deja intrara.
image
image
image
Ochelari de soare ^^
Injuratura, injuratura, dar unde e galaxiii ?
Si Cpd nu.mi dau seama de la ce vine, cred ca e prea tarziu...sau prea devreme
Toate bune si extrem de frumoase, dar de ce ultimul update ?
Sa faci o poza, doua mai de aproape, sa vedem si noi galaxii aia ^^
nu, nu ! Era referitor la filtrele micute de mai sus, iar eu personal iau informatia ca fiind de bun augur, chiar e una utila chiar daca e postata pe topicul altcuiva sa zicem. Dar eh, sunt lucruri mai grave in lume ^^
incearca cum identific eu creaturile noaptea: Google Lens (downloadeaza de pe magazin play in caz ca nu il ai), incadrezi in "rama" virtuala si faci poza, apoi identifica internetul pt noi
Ma gandesc ca sti ca sunt africani ^^ cam atat pot sa zic, pt ca nu sunt africanez nu stiu cory cat de in siguranta vor fi si nici puii de ancistrusi... dar eh, vom vedea
Da, total de acord, dinule. Faza e ca baistu asta are de.a lungul anilor videouri in care el demonstreaza ca plantele creeaza un circuit deschis/inchis sa ii zic asa al filtrarii in care bla bla bla si cu bla bla bla se intrepatrund si astfel apa super clara. A aratat si filtrare cu cartofi, capsuni,etc. Faza este ca eu nu am tupeu sa bag pesti daca apa aia nu circula, pur si simplu imi vine peste mana sa cred ca amoniacul ala este eliminat si ca pestii o duc grozav, chiar si dupa spusele tale, cel ce se adapteaza traieste, cel care nu, moare.
Pe seba-shrimp.ro ai nr de contact in caz ca doresti a intra rapid in legatura directa cu colegul
Pt ca am redus lumina, anubiasul si.a revenit complet si nu mai are nicio pata, toate firele/frunzele sunt exact ca in reclame
Totusi, am achizitionat de ceva vreme plantuta de.aia rosie (am uitat numele, revin cu el cand imi amintesc) si pt ca nu ii mergea bine desi am suplimentat lumina inapoi cum era, am hotarat sa iau pentru Prima data in viata ceva fertilizant, anume Sera Florena. Postez aici poze cu planta la inceput de fertilizant si din obligatia jurnalului, poze pe timpul si dupa"tratament".
Mentionez ca acvariul e stabil, schimburi de apa saptamanale, suprafiltrarea ar putea fi o problema probabil, datorita/din cauza colegilor mai mult decat omenosi ce m.au ajutat prin donatii cu material filtrant de calitate si melci ^^(eheim substrat pro in proportie de 90% si red ramshorn, merita mentionati si ei).

image
image
Nu le am cu saratele si nu am planuri in viitor pt asa ceva, insa citind ca te uiti la videoclipuri din Florida cu fauna acvatica, nu ma pot abtine sa nu comentez aici, spunand ca am dat zilele trecute de un copil ce traieste in Florida si m.a uimit cu cat de invadate sunt apele acolo cu pesti exotici si cum prolifereaza indiferent de specie sau increngatura, fie ca e vba de molly sau africani. Canalul sau se numeste Bass fishing Productions si daca dupa vizionarea pt prima data a unui videoclip random de.al lui am crezut ca nu o sa ma mai uit la el din cauza manevrarii uneori brutale asupra pestilor, am ajuns ca dupa 24 de ore sa ma apuc sa ii iau videourile la rand pt ca am observat ca stie ce face, iar multitudinea de pesti de acolo m.a fermecat
Astea sunt jurnalele ce.mi plac cu adevarat. Bravo, caci asa sunt luati 90% din pestii mei. Ori amarati, ori batuti, ori pe moarte, ori toate
nu stiu ce faci tu, dar nevesti-mii i s-a udat geamu din prima seara cand i-am aratat si zis ca ai facut asta doar pt un guppy ^^
Sustin faza cu puii. Mereu am preferat sa ii am de mici, daca am privit ceva matur parca nu era cum voiam eu, nu l.am vazut crescand, nu l.am simtit al meu

Forum Index » Profile for paradoxx » Messages posted by paradoxx
Go to: