[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Zsido
Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Faine achizitiile,sa ai noroc de ele!cat ai dat pe ele?daca ar fi sa iti mai recomand ceva ar fi pompa de recirulare Vectra M si nu vei mai avea probleme veci pururi.....
Chiar ti-ar prinde bine o murena,ar fi de vis,nu o vrei pe a mea?
Viata grea au uni.....
Ceilalti pesti sunt luati de la tropheus
Foarte fain!
Ar merge niste ciortani!!!!daca vrei renunt pt tine cu drag la murena pt ca tu ai capac
A fost cumparat de Tropus Szeged si Kornel nu stia ce fel de fluture e...nici eu nu stiu
Nu seamana cu nici unul....poate nici nu e fluture
Imi poate zice cineva ce fel de butterfly fish am in filmarea de mai sus deoarece nu reusesc sa il identific,mersi!
dan.pavelescu wrote:Pacat de el

Asa e.....dar nu ma las imi comand alta scorpie sau in cel mai rau caz o bag pe soacra-mea in bazin
Lionul din pacate a murit de vreo doua saptamani iar serpalaul este bine
Nu ma supar Catalin,oricum am vrut sa il pun eu mai tarziu,mersi!
Ala e cadrul nou.......plm tipu care o sudat cadrul pe care sta acum bazinul la facut cum a vrut el nu cum mi-am dorit eu,mai da ce bine vezi Calin dupa ce vine tamplarul si ii pune usile te chem sa dai o mana de ajutor
CreatoR wrote:Misto acvariul, din cauza ta o sa imi iau si eu un clown

Din ce vad eu e un peste foarte curios,mancacios si foarte activ...dintre toti pesti care i-am avut pana acum pot zice ca e cel mai fain dintre toti...asa ca spor la cumparaturi
BOSSSS mersi pentru reparatiiiiii
Nu a primit papa de vreo 4-5 zile si e mai activ,pana acu vreo saptamana primea de mancare o data la doua zile iar acum primeste cam o data pe saptamana

by koala: Las' ca-l repar eu, da-l in plm de link.
La multi ani!!
Koh-i-Noor wrote:Grenadierul e facut in Romania, sau, ma rog , de un roman? Misto de tot executat!

Da e facut in Cluj
CristiC wrote:Mein Fuhrer,ceva noutati?

ai rabdare.....
Daca nu ai ce face cu baniiiiiiii
elven wrote:de ce au murit pestii ? sunt destul de rezistente speciile de care amintesti....

In momentul in care au venit pesti toata lumea a fost ok,a doua zi dupa care a venit murena,trigaru si clownul pe triger au aparut nenorocitele de puncte albe,am zis ca nu are rost sa pun medicamente peste ei ca doar nu is hepatusi sau alte speci mai sensibile,in atreia zi astia trei erau full de puncte albe iar a patra zi dimineata au fost gata.....

Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Go to: