[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ciprian01
Forum Index » Profile for ciprian01 » Messages posted by ciprian01
Am nevoie de 2 xcilindri de plexiglas pentru a confectiona un skimmer. Ideal ar fi undeva la 50 cm fiecare.
Diametru 1- minim 15 cm.
Diametru 2 - sub 10 cm.

Orice sugestie este binevenita!
Multumesc!
Vand Emerald mithrax crab (manacator de Bubble algae) si creveti.

Sunt doar cateva bucati.
Emerald crab se hraneste cu algele bubble. Ce face vedeti aici:
http://www.youtube.com/watch?v=0rvuWYPC2to

Pretul pentru un crab este 70 ron.

Mai multe detalii pe PM.

Cu ce sa gresesti?
Si el stie sa foloseasca netul. Parca avea si un site...
1. Nu prea as avea vreun motiv sa ma indoiesc de cele spuse de Roni...! In general si acum.
2. Din pozele postate in primul topic vedem ca cel putin jumatate sunt animale de Mediterana. Stiti pe cineva sa importe asa ceva???
3. Cumva proprietarul este Bogdan Lungu...?! ..Gradina zoologica,, la domiciliu,, animale inchise, pasari migratoare ,,retinute la sol.. fost crescator de serpi hraniti cu gugustiuci prinsi in curse si priponiti prin pomi?
4. Cand a fost ultima data schimbata apa in acele bazine?
5. A dragului pasiunea asta... Dar becuri cu ceva albastru nu avea?!

Revin. 100% de acord cu Roni!
Am nevoie de un corp de skimmer fara pompa. Inaltimea nu trbuie sa depaseasca 55 cm cu tot cu cupa.
Doar creveti deocamdata. Dar daca mi spuneti cati melci doriti dintre cei Dr n primul post se pot aduce. Doar sa fie o comanda ferma.
Au mai ajuns cativa creveti.
Detalii mai multe pe PM.

Deja se pot trimite mai usor cu un curier.
O hranesc doar cu nannochloropsis si aminoacizi. Fito il cresc si il inmultesc eu. Initial am facut rost de o cultura. (2L).
Am incercat si variantele cu faina, drojdie, etc...! Eu nu am reusit. S-a stricat apa.
Au mai ramas 4 wurdermanni si 2 amboinensis.
Se mai poate face un pachet care sa includa orice crevete si 5 melci (4 nassarius si 1 astrea spiny).
Bonusul cu fito ramane valabil.
Cu placere!
Le ajunge jumatate de ora.
Salut Shubi,
Ti-am lasat PM.
Nu e nicio problema.
Se uita pe forum sigur. Dc vrea imi spune. (:
Au venit iar creveti si melci.
In limita stocului pachetele raman aceleasi.
Servus,
Ti-am raspuns pe PM.
Anemona verde se vinde cu 170 ron.
Oferta este pana maine seara. Pentru a se putea elibera un bazin.
Se trimite in tara.
Anemona rosie si A. perideraion nu mai sunt de actualitate. S-ar putea, totusi, sa mai fie peste o vreme perideraion. Dc cineva este interesat poate sa lase un mesaj pe PM.
Sticla a fost luata printr-un prieten si nu este reprezentativ pretul. Nu stiu cat ar costa. Incearca sa faci un post pt sticla si poate e cineva care iti poate da mai multe sugestii.
Normal!
Doar ca nu o sa ma convingi sa ma tavalesc prin boxa (praf, ciment) ca sa fac poze reusite unui bazin pus jos care urmeaza sa fie umplut cu apa pt a curatat bolovanii. Nu este bazinul de display. Si nici sa imi iau aparat foto performant in locul telefonului!
Incepand cu data de joi, 15.01.15 sunt disponibile urmatoarele:

- melci (nassarius, asterea, tectus snail si cativa throncus snail) - 30 lei
- lysmata wurdermanni - 80 lei
- lysmata amboinensis - 100 lei
- pesti - amphiprion perideraion (2 buc) - 230 lei (impreuna). Nu se dau decat cate 2.
- bubble anemona verde - 180 lei
- bubble anemona rosie - 230 lei
- fitoplancton 1L - 35 lei, 0,5L - 20 lei

Pachete:
P1 - 1 L. Wurdermanni+5 melci - 170 lei
P2 - 1 L Amboinensis+ 5 melci - 190 lei

La fiecare comanda de minim 100 lei (excluzand pachetele) se ofera 0,5 L fitoplancton (nannochloropsis).

Mai multe detalii (contact, livrare, etc) pe PM.
Se dau in ordinea in care s-au facut comenzile.

Va multumesc!
Printre picaturi, dupa timp si buget, mai facem cate ceva. Bagam structura la ,,curatat,, in apa dulce. (:

Forum Index » Profile for ciprian01 » Messages posted by ciprian01
Go to: