Message |
|
Mai sunt 2 creveti.
Bonusul in fito ramane acelasi.
|
 |
|
1. Acvariu
- dimensiuni: 130x70x50 cm
- sticla 10 cm ultraclara pe toate laturile. Cantuita.
- fund dublu 20 cm
- bean animal cu piepitene pe toata laterala si 2 tevi.
- fara tevi si fitinguri
2. Stand:
- teava rectangulara 4x4 si grosime 3mm.
- vopsit negru cu grund si vopsea tricomponent pt protectie coroziune.
- imbracat in pal alb cantuit abs si usi prevazute a functiona pe magnet.
Acvariul nu a fost folosit niciodata. In poza se vad pietrele puse ,,la curatat,,.
Pretul este 1200 ron pentru intreg sistemul. Detalii pe pm.
|
 |
|
Nu citisem tot.
Multumesc pt info. Ma handeam ca sunt ceva gratare. Iar trebuie sa ma apuc sa rup lazi de portocale....
|
 |
|
De unde ai luat gratarele?
Si eu trebuie sa construiesc ceva similar....
|
 |
|
Shubi, iti iau si tie vreo 2 kile?! Spargem una si o impartim.
|
 |
|
Shubiiiiiiii, nu mai induce lumea in eroare!!!!!
Blue, te uiti degeaba acum. Trebuie sa fie soare afara.
|
 |
|
Eu merg in week sa iau. Mai vine cineva?
|
 |
|
De fapt nu are nicio importanta de unde este piatra. Poate fi de oriunde. Marmara, Mediterana, Egee, Marea Neagra (cea mai buna e in Vama si la 2Mai ca are si ceva rosu in ea). Poate sa fie si o bucata de boltar poros. Boltar de ciment nu BCA. Ala face mucegai. Importanta e bacteria. Bacteria trebuie sa fie de Fiji. Ideal ar fi sa fie din Nord-Vest de Fiji dar pana la urma merge si din Sud.
Shubi, e usor sa iti dai seama daca are bacterii si de unde sunt. Daca iei piatra si te uiti la ea tinand-o in apa, la coltul acvariului, lasand sa cada oumina sub un unghi l=1/n apare efectul de prisma optica. Dc dungile sunt in ordinea ROGVAIV este piatra cu bacterii. Dc bacteriile sunt de Fiji ele genereaza la randul lor emisie de fotoni. Si apar asa, ca niste licurici. Dar trebuie uitat prin geam fara sa se modifice unghiul.
Cel mai bine este cu piatra uscata inainte. La cuptor vreo 2 ore. Bagata de la inceput nu cu cuptorul incins ca crapa. Se vad licuricii mai clar. Si oricum, e mai bine sa bagi in apa o piatra uscata mai usoara decat una uda mai grea. Apasa mai usor pe fundul bazinului.
|
 |
|
Shubi, de unde stii tu cum e piatra de Fiji?! Este evident ca asta e de Fiji! Nu vezi ca se vede ca e plina de tot felul de bacterii?!
Si la 52 de lei kilu e pomana. Cred ca are multa de o da atat de ieftina. M-as duce si eu in week pana acolo sa iau un colt. De samanta. Am o gramada de piatra uscata. Ma gandesc ca dc o bag intr un bazin si arunc o bucata de Fiji o fac toata in cateva luni.
|
 |
|
Chiar f ieftina. De ce ai luat doar atat?! Ce dimensiuni are bazinul in care e piatra de Fiji?
|
 |
|
Ohooooo......
Cred ca te-a costat vreo 100 euro.
Mai avea?
|
 |
|
E vie?! Bali? Fiji?
Sau de unde este?
|
 |
|
Faina piatra!
Cam ce volum si ce greutate are?
|
 |
|
Au mai ajuns inca 4 creveti Wurdermanni.
Se pot trimite si in tara.
|
 |
|
Poza in acvariu. Se poate trimite si in tara.
|
 |
|
Mancator de alge bubble. NU de creveti.
Momentan nu mai sunt. Anunt cand revin pe stock. Dc cineva doreste sigur imi poate lasa PM.
|
 |
|
Vand o Tridacna maxima yellow (galben).
Dimensiunea este de 5 cm. Se poate ridica incepand cu seara de duminica sau ziua de luni.
Pret: 220 lei
Mai multe detalii pe PM.
|
 |
|
Buna idee...!
Multam!
|
 |
|
Daca cineva mai doreste crabi va rog sa imi comunicati pe PM.
Nu pot sa ii pastrez decat daca exista o comanda ferma. Si nu au fost multi. Mai sunt 2. Se dau primului care ii solicita. Se mai pot aduce daca doriti.
|
 |
|
Daca gasim vreunul mai mare il impartim? E ok? De ce diametru si lungime ai nevoie?
|
 |
|