Sistemul ala e jalnic .. la banii aia nu e inclus nici standul;unde il pui ? pe masa in sufragerie?

skimerul ala e model de muzeu + pompele ocean runer sunt depasite -consum mare + caldura multa . Daca vrei neaparat brand uite-te dupa Tunze , daca vrei calitate la un pret corect poti merge linistit pe Jebao atat la pompe de valuri cat si de recirculare..
Dar sa ne lamurim .. era un bazin de 2 metri , pe urma era unu mic , pe urma erau 2 .. ai ajuns la 100x60x60 si acum vrei 150cm ?

.. sfatul meu :
1.Masoara in casa cat loc ai si stabileste dimensiunile FINALE
2.Comanda geamurile pentru acvariu si sump (vorbeste cu acvaristii de la tine din oras pe cine iti recomanda sa iti lipeasca bazinul ok ca si calitate si pret)
3.Vorbesti cu cineva sa iti faca standul
4.Vorbesti cu Lucian(Luc777) cat te duce o lampa cu leduri
5.Vorbesti cu Shubi cat te duce unu -doua reactoare
6. Skimmer iti poti lua de pe shop.acvariu.ro in functie de cati litri ai in bazin .. tot de acolo dupa un timp iti iei si controler
7. Piatra poti sa iti numai uscata , iti faci ce hardscape vrei si NU te grabesti cu ciclarea .. bagi bacterii la greu la inceput .
In 2 luni daca incepi de maine poti baga primele vietuitoare, si te incadrezi si in buget.
Cat despre fishking nu-mi pare firma serioasa .. am dat mai demult mail pentru o lista de pesti care cica ii aveau in stoc si nici macar nu au raspuns;