[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: r_o_n_i
Forum Index » Profile for r_o_n_i » Messages posted by r_o_n_i
CreatoR wrote:..... din zonele famate ale bucurestiului ....

Care domnu? ca Bucurestiu nu are zone d-astea.... Eu stau in Colentina si stiu

acu serios @xxx: pune si tu o descriere ceva sau macar mai multe poze cu ce vinzi .. poate si un pret?
Nassarius sunt mai mari si stau majoritatea timpului in nisip. Aia par euplica, se inmultesc repede in acvariu.
Multam ca ai raspuns la provocare
Asteptam cu interes un topic in care sa dai detalii despre lumina, metoda de filtrare si mai ales despre stocul viu . Spor la treaba !
kirucd wrote:...
Dupa ce termin lucrarea de care m-am apucat o sa fac un update si aici

Luam asta ca o promisiune ... asa ca da-i bataie! cat despre :

kirucd wrote:... tocmai ce am terminat de lipit niste acvarii si niste sumpuri..

asteptam cu interes in alt topic , unul in care sa scrie MADE IN ROMANIA ........... cat mai amanuntit
kirucd wrote:Am zis dupa revelion dar nu am zis cand dupa revelion

Da dupa Paste merge?

smilie

macar un update, ceva....
Blue14 wrote:..... sau se uita Suri prea ciudat la vietatile din acvariul asta si va era frica sa nu sara din acvariu?

Tare asta !!!
din zoasii aia din fundal, aia albastru cu fusta verde nu vinzi?
Ferma? Hai domnilor cu detalii, nu mai fiti asa secretosi .. Spor la treaba si succes Dragos !
Tot cautam zoasi .. Deci ma abonez la :
10, 26, 38, 43,45 momentan .. Mai casc o data ochii si mai completez
Daca nu ai rabdare sa astepti dupa 200 litri de apa nu ai nimerit bine... Cat o sa astepti sa se cicleze bazinul? O zi jumate?
Salut, ce zoasi raman dupa pc.ciprian ii vreau eu .. multam
Salutari, par-metru este la Akaiu; multumesc lui Dragos pt ca a ajuns si la mine .. si lui Sebi ca l-a trimis . Eu am 3 leduri 3w albe si 4 leduri royal blue, fara lentile, doar un pexi de 2 impotriva stropilor. "Lampa" e la cca. 5 cm de luciul apei. Rezultate:
imediat sub luciul apei 740
la 15-17cm adancime 230-250
la 30 cm adancime 105-120
Concluzia : imi mai trebui leduri
Salut
skimmer da
lumina deloc sau foarte putina la inceput
Hrana nu
Si multa rabdare
Spor
Piatra vie o bagi cand incepi ciclarea.. sau ciclarea o incepi cand bagi piatra vie .. Arata bine , felicitari!
Salut, sfatul meu e sa-ti iei 2 mai mici decat una mare. Eu la fostul bazin (120x60x50) aveam doar 2buc wp-25. Acum poti sa iti iei rw8-uri, varianta upgradata a lui wp-25..are mai multe trepte de reglaj si poti sa le legi wireless .spor

Rw-uri are si mosu pe shop.acvariu.ro si daca calculezi cu cat vine de pe fish-street iesi mai ieftin sa le iei de aicu
Salut , ricordeea e de vanzare?
Multi ani Calin
Cu acordul lui Dragos , cand ajunge par-metru in Bucuresti ma inscriu si eu pe lista
image

Cam asa arata
daca l-ai introdus recent e posibil sa traiasca in pace cu alti creveti. Daca e veteran in bazin de obicei e foarte teritorial.. si mai tine si de noroc..

Forum Index » Profile for r_o_n_i » Messages posted by r_o_n_i
Go to: