Message |
|
CreatoR wrote:..... din zonele famate ale bucurestiului ....
Care domnu? ca Bucurestiu nu are zone d-astea.... Eu stau in Colentina si stiu
acu serios @xxx: pune si tu o descriere ceva sau macar mai multe poze cu ce vinzi .. poate si un pret?
|
 |
|
Nassarius sunt mai mari si stau majoritatea timpului in nisip. Aia par euplica, se inmultesc repede in acvariu.
|
 |
|
Multam ca ai raspuns la provocare
Asteptam cu interes un topic in care sa dai detalii despre lumina, metoda de filtrare si mai ales despre stocul viu . Spor la treaba !
|
 |
|
kirucd wrote:...
Dupa ce termin lucrarea de care m-am apucat o sa fac un update si aici
Luam asta ca o promisiune ... asa ca da-i bataie!  cat despre :
kirucd wrote:... tocmai ce am terminat de lipit niste acvarii si niste sumpuri..
asteptam cu interes in alt topic , unul in care sa scrie MADE IN ROMANIA ........... cat mai amanuntit
|
 |
|
kirucd wrote:Am zis dupa revelion dar nu am zis cand dupa revelion
Da dupa Paste merge?
macar un update, ceva....
|
 |
|
Blue14 wrote:..... sau se uita Suri prea ciudat la vietatile din acvariul asta si va era frica sa nu sara din acvariu?
Tare asta !!!
|
 |
|
din zoasii aia din fundal, aia albastru cu fusta verde nu vinzi?
|
 |
|
Ferma? Hai domnilor cu detalii, nu mai fiti asa secretosi  .. Spor la treaba si succes Dragos !
|
 |
|
Tot cautam zoasi  .. Deci ma abonez la :
10, 26, 38, 43,45 momentan .. Mai casc o data ochii si mai completez 
|
 |
|
Daca nu ai rabdare sa astepti dupa 200 litri de apa nu ai nimerit bine... Cat o sa astepti sa se cicleze bazinul? O zi jumate?
|
 |
|
Salut, ce zoasi raman dupa pc.ciprian ii vreau eu  .. multam
|
 |
|
Salutari, par-metru este la Akaiu; multumesc lui Dragos pt ca a ajuns si la mine .. si lui Sebi ca l-a trimis  . Eu am 3 leduri 3w albe si 4 leduri royal blue, fara lentile, doar un pexi de 2 impotriva stropilor. "Lampa" e la cca. 5 cm de luciul apei. Rezultate:
imediat sub luciul apei 740
la 15-17cm adancime 230-250
la 30 cm adancime 105-120
Concluzia : imi mai trebui leduri 
|
 |
|
Salut
skimmer da
lumina deloc sau foarte putina la inceput
Hrana nu
Si multa rabdare
Spor
|
 |
|
Piatra vie o bagi cand incepi ciclarea.. sau ciclarea o incepi cand bagi piatra vie  .. Arata bine , felicitari!
|
 |
|
Salut, sfatul meu e sa-ti iei 2 mai mici decat una mare. Eu la fostul bazin (120x60x50) aveam doar 2buc wp-25. Acum poti sa iti iei rw8-uri, varianta upgradata a lui wp-25..are mai multe trepte de reglaj si poti sa le legi wireless .spor
Rw-uri are si mosu pe shop.acvariu.ro si daca calculezi cu cat vine de pe fish-street iesi mai ieftin sa le iei de aicu
|
 |
|
Salut , ricordeea e de vanzare?
|
 |
|
Multi ani Calin
|
 |
|
Cu acordul lui Dragos , cand ajunge par-metru in Bucuresti ma inscriu si eu pe lista 
|
 |
|
Cam asa arata 
|
 |
|
 daca l-ai introdus recent e posibil sa traiasca in pace cu alti creveti. Daca e veteran in bazin de obicei e foarte teritorial.. si mai tine si de noroc..
|
 |
|