[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ana teusdea
Forum Index » Profile for ana teusdea » Messages posted by ana teusdea
guppiul mascul a murit,si m-a facutsa iau inca un mascul sanatos
Pls
Care sunt semnele ca gupinii se iubesc? Cum se comporta o guppy gravida? (inafara ca are burta mare) la cat timp de la prima iubire cu masculul femela e gravida?
.
Am luat cea mai stresata femela.... Daca pun mana pe acvariu ia zboaaaarrrraaa si nu se mai întoarce
nu mai am mucus decat pe alocuri...apa e un pic mai clara
acum ii aplic procedura de acomodare....voi face mai multe poze cand il bag in acvariu
coada i s-a deformat...sper sa isi revina....nu are virus
Te-as ajuta eu da nu am loc in acvariu +s-a intamplat ceva rau... Help
Asa
Hellllllpppp
Azi am am cumparat un un guppy care, din cate mi mi-a spus mama a fost sugrumat de punga..... Help daca aveti ceva sfaturi(nu are fin rot) doar ca e distrussss
Daca ramane o singura bobita de papa nemamcata... Im cateva sec guppy o devora... Nu mai vad nici o bucatica de mancare
Filrul il spalam cand si doar cand se infunda cu mucus... In apa pun jbl biotopol si bacterii, direct de la chiuveta. Azi e s?rb?toare, dar maine sigur schimb apa
Filtrul se infunda des cand aveam mucus, insa acm nu mai am... Acus 3 zile am schimbat apa
Cum dispare insa?
n stiu ce sa spun
Help
De ieei mi s-a albit rau apa... Guppy-ul nu se mai poate juca cu reflectia sa asa ca va intreb:E normal si ce trebe sa fac ca sa indepartez albeata?
Astept p?reri ?i sfaturi
Update al acvariului
Ziua 10

Forum Index » Profile for ana teusdea » Messages posted by ana teusdea
Go to: