[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ana teusdea
Forum Index » Profile for ana teusdea » Messages posted by ana teusdea
O pompa cu filtru de 250km /h e buna pt un acvariu de 12 l? Ce plante eazy pot lua si ce substrat le trebuie? Si ce incalzitor? Repede pls
Daca voi primi noul acvariu cu siguranta voi intreba, ca o incepatoare ce sunt, cum sa ciclez, aranjez acvariul, filtrul si chiar plantele si substratul
In perioada asta nu pot iesi prea mult din casa sau sa fac schimburi de obiecte. Daca e bonav mai cam nimeni nu l-ar lua.M-as multumi cu un acvariu de 12 l, iar in cel de 6l voi tine bettanul
Din pacate eu depind de parintii mei. Dac? ei spun,, Nu" nu ma pot impotrivi
Sper ca de Craciun sa primesc un nou acvariu de 12 l
Nu am mult spatiu acasa
Stiu ca betta nu se tine cu alti pesti dar nu am alt acvariu si nu pot ucide un guppy
sa spun povestea de la inceput.poate mi-ati da sfaturiu
primul meu brtta a murit dupa o luna .al doilea betta era f f bland.i-am luat doi guppy-parteneri cu care se intelegea .pana cand cel mai mare guppy s-a taiat la coada in planta de plAStic(acum scoasa) .din gresala si nestiintA am luat 2 plante care mi-au ucis un betta .un guppy a murit cu coada sfasiata pana la os (cred ca avea fin rot_) iar acum celalalt guppy nu mananca.cred ca a decis sa pape de pe fund. a trecut o saptamana de cand am luat noul betta f f f sanatos. daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi.
AM DOAR 11 ANI deci nu va suparati/infuriati pe mn
.
Pestii
Buna, am un acvariu de 6l cu un betta rosu si un guppy (stiu ca nu se potrivesc). Guppy-ul e pe cale sa moara, iar betta mai are o viata lunga de trait

Am un filtru cu pompa de oxigen, incalzitor si o scorbura artificiala.
Nu cerd ca e bolnav dar inca nu mananca. Betta il fugareste dar nu am ce face
.
Asa cam
Nu stiu dar am observat un pic de rosu langa branhiile Guppy-ului nu stiu ce sa cred. E foarte colorat deci nu pot identifica vreo boala de piele. 1
Din pacate betta il fugareste
Problema e ca nu mananca
Coada e spre vindecare
Ca sunt încep?toare in acvaristica ????
Pls
Ce medicamente i-as putea da???

Forum Index » Profile for ana teusdea » Messages posted by ana teusdea
Go to: