[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ana teusdea
Forum Index » Profile for ana teusdea » Messages posted by ana teusdea
Daca te rog poti sa editezi partea aceea cu.... Nu mi se pare ca suna prea frumos
Familia mea ma ajuta... Am vrut doar sa spun ca mai mult de atat la acvariu nu pot face inca... Bunicul meu iubeste animalele., dar nu stiu de ce nu isi ia. Saptamana asta a comandat o pisica pt bunica mea.... Deci ii plac animalele
Sa nu va prind ca vb urat despre familia mea!!!?
oameni buni bunicii au gasit atatea motive cand aveam primul meu peste,ca sa nu aiba grija de el, un bettan cat timp eu plecam la mare
I-am dat pe mana unui prieten insa a murit..... e o poveste lunga si m-am suparat mai mult pe bunici decat pe prieten......niste prieteni de cartier chiar mi-au spus ca am gresit nelasand acvariul la bunici........dupa aceasta intamplare SPRIJIN?! nici gand
bunicul? nu ar vrea sa faca asta fara acordul mamei
ganditi-va....bunicul e veterinar si nu are un animal de companie si inca el e la casa si nici un caine nu mi-a luat prima oara am luat pestii dor ca sa le arat alor mei ca pot avea grija de un animal...insa acum....ii iubesc si ii iau ca sa ii am doar pt mn si nu ca sa demonstrez ca am grija de ei
Depinde ce plante vrei sa pui
Easy, pretentioase
Cele easy se intretin usor si se gasesc cam la orice magazin...
Sunt colegi pe forum care vand sau doneaza plante
Poate unii sunt si din Ia?i
stiu ca ala alb pare mascul, dar e femela din auza marimii ,a formei trupului si a cozii...e ceva intre femela si mascul...are coada mai mare ca femela da mai mica ca masculul,iar la corpde ar fi dost mascul ar fi avut o coada mult mai mare
am 2 femelecel mic colorat e mascul
de abia am convins parintii sa imi cumpere un acvariu de 12 l
200 -300 de lei nu pot da din banii mei...ce sa fac nu eu is de vina si in plus nu am pic de loc pt un acvariu de 50 !!!!!!!!!!!!!!!!lINTELEGETI ca si filtrul din banii mei cred ca o sa-l iau.
parintii mei nu au o anumita pasiune/dorinta ca sa ma sprijine in acvaristica...pt mine pt ce am e bine...pe viitor voi schimba filtrul si voi incerca sa iau filtru etc. dar in momentu de fata ma descorc cu ce am....resturi de mancare sigur nu voi avea ca am cei mai mancaciosi pesti,am un melc spidi gonzalez care mananca resturile si probabil ca si cacateii deci apa s-a cam curatat ,iar la vreo 5 schimburi de apa va fi apropiata de cristal
Si asta(schimbarea filtrului) nu ar insemna ca ar trebui sa reiau ciclarea?
Poate luni... Acum filtrul e dat la maxim.. Ce pot spune... Doar luni pot merge cu bunicul meu la zoomania
Am dat deja un accept
Puteti sa cereti request daca nu va lasa... Doar sa imi scrieti cum va numiti sa dau request
Astept parero si sfaturi
Am facut un filmulet pe drive... Sperr sa mearga si sa vegeti bucuria lor.... Scz ca am pus muzica, insa am avut multe zgomote de fundal. https://drive.google.com/file/d/14kRtl2zuUeWpV-R8zKD0r0sfXcZxS6LH/view?usp=drivesdk
In cateva sec a plecaat de pe geam in cealalta parte a acvariului
Sielcul Spidi Gonzalez
Scz
.
I love fish
Acel mascul a murit din cuza sugrumarii pungi.... Si-a pierdut coada, durerea nelasandu-l sa isi mai miste aripile, sufocandu-se ai murind
Insa acum ii privesc pe cei trei iubiti... Danseaza, se urmaresc, se joaca.... Ae fi un acvariu fericit fara apa tulbure

Forum Index » Profile for ana teusdea » Messages posted by ana teusdea
Go to: