| Message |
|
|
|
Sunt Alex, locuiesc in Bucuresti, am 25 de ani si sunt implicat in acvaristica de vreo 15 ani. Am avut in mare parte vivipari iar de crescut plante (easy desigur) m-am apucat cam de 2 ani. Detin momentan 2 acvarii un Hailea F60 de 63l si un Aquael de 20l.
O mica descriere acvariu Hailea : Bec PL-L 24W 865, substrat JBL Manado 10l, filtru intern Eheim Aquaball 130;
plante: Limnophila Sessiliflora, Hygrophila Polysperma, Cryptocoryne Wendtii, Cabomba Caroliniana, Hygrophila Difformis, Anubias Nana si Mini Valisneria (sau tenellus)
pesti: 5 molly si 2 xipho
Acvariu Aquael 20 : Lampa 11W 865, filtru intern Aquel, quart negru , Anubias, Monosolenium Tenerum si Pistia; Fauna 3 guppy si 2 cory
Aranjamentul din acvariul de 20l va fi schimbat in curand iar pe cel de 63l planuiesc sa-l vand si sa-mi achizitionez ceva mai profi .
|
 |
|
|
|
Se poate inchide. Multumesc.
|
 |
|
|
|
Melcii au o marime medie. Se pot ridica de la metrou Dimitrie Leonida in week-end oricand si in timpul saptamanii dupa ora 18. Daca doritorul poate da la schimb niste plante easy le primesc cu placere daca nu, nu sunt probleme. Detalii la telefon 0722811266.
|
 |
|
|
|
Rezervati pana azi la 19
|
 |
|
|
|
Pestii se pot ridica de la Metrou Dimitrie Leonida (Berceni) dupa ora 18. Telefon contact 0722811266.
|
 |
|
|
|
Se poate inchide. Multumesc
|
 |
|
|
|
Anunt inca valabil. In pachet se adauga si o femela aceeasi culoare.
|
 |
|
|
|
Donez mascul xipho rosu, tanar, 6-7 luni. Mai am inca 2 si sunt cam teritoriali. Se poate ridica de la metrou Dimitrie Leonida. Contact tel 0722811266
|
 |
|
|
|
Pestii au fost donati. Se poate inchide. Multumesc.
|
 |
|
|
|
Donez ancistrus alb mascul si botia cred mascul 7-10cm . Nu mai am loc in acvariu pt ei. Se pot ridica de la metrou D.Leonida. Contact tel 0722811266
|
 |
|
|