[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bogdanTM93
Forum Index » Profile for bogdanTM93 » Messages posted by bogdanTM93
Salutare. Detin un acvariu de 60 de litrii caruia i-am atasat un filtru extern Eheim 2213.

Mi-a venit urmatoarea idee:

- vreau sa cumpar un al doilea filtru extern (eheim 2211 spre exemplu) pe care sa-l leg in serie cu cel existent. Doresc sa separ filtrarea mecanica de cea biologica (1 / filtru). Este cumva prea mult acest setup? Sau considerati ca nu este necesar?
Salut. Doresc sa fac un upgrade la acvariul actual. Vreau sa cump?r unul mai mare de aproximativ 54-60 litrii. Problema este ca nu pot decide ce sa iau:

Aquael leddy 60 sau eheim aquastar 54. Ma intereseaz? strict partea de acvariu (filtru am deja unul extern de la acvariul existent, înc?lzitor de asemenea).

Îmi pute?i Ma rog recomanda cel mai de calitate acvariu ?i-n cele 2 men?ionate mai sus? Ma ten sa nu am probleme cu sticla la ele, sa fie prea sub?ire sau lucruri de genul acesta, tocmai de aceea am ?i deschis acest topic.

Mul?umesc frumos pentru ajutor!

Forum Index » Profile for bogdanTM93 » Messages posted by bogdanTM93
Go to: