[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Dolly
Forum Index » Profile for Dolly » Messages posted by Dolly
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by Dolly
Noi te invatam de bine. Daca vrei sa asculti ok, daca nu, nu. Dar pe urma sa nu intrebi de ce mor in continuare. Iar acela e intr-adevar un caras in toata regula. Daca celalalt zici ca e mic si negru e un black molly. Iar chestiile alea rotunde de sticla si castelul nu au ce cauta intr-un acvariu. Citeste despre speciile de pesti si vezi ce decizi sa pastrezi. In functie de asta, vei primi si ajutor din partea noastra, in masura in care vrei sa il accepti.
V.Sorin wrote:Da, e caras, am dat un zoom la poza, .

In acest caz, pentru el ai nevoie de un vol min de 50-60l apa. Si nu se asociaza cu alti pesti.
flaviusmirel wrote:tot eu sunt....revin cu un alt mesaj...:
PS....Am primit un acvariu recent cu 4 pesti(unu sanitari, doi negri mici da nu stiu cum se numesc,si unu portocaliu cu cateva picatzele mai rotunjor,dintre cei 2 negri unu a murit), pe langa acvariu am mai primit si o pompa cu filtru, astazi am cumparat si 2 plante(1ceratopteris,1elodea),idea e ca acvariul e foarte mic 10l, peste aproximativ 1luna am sa imi fac unul mult mai mare...am pus intai pe fundul acvariului nisip foarte bine spalat, pietricele marunte, si cateva mai mari....

Si ai mai pus si niste bile si un castel, daca vad eu bine. Afara cu ele ca nu au ce cauta acolo. Sanitarul se numeste corrydoras, iar ceilalti par a fi platy. Zic par pt ca sunt fotografiati din fata. Sau unul platy - cel cu picatele si celalat xipho. Plantele sunt Elodeea - e adevarat, dar cealalta e Cabomba. :-)

Citeste si aici.
Nici lui Amano nu cred ca ii ies minunile acelea de acvarii din prima. :XD: Stai sa se mai aseze nitel, sa capete o forma - e inca "crud". Dar mie imi place cum arata. E demn de apreciat efortul tau. Si pasiunea de care dai dovada.
Finrot cumva? Mai are altcineva alte pareri? Haideti, oameni buni, un mic ajutor! :-)
virusel wrote:Am lecturat cate ceva despre plantele recomandate de voi si imi plac toate [si ca aspect si ca cerinte]. Daca o sa gasesc , o sa iau si plante.

Ar fi pacat sa nu cumperi si ceva plantute. :-) Acvariul va fi mult mai aproape de un colt de natura adevarat. Dar, daca nu gasesti plante adevarate, in nici un caz sa nu bagi din plastic!!!! Mai bine mai astepti, ceri, te uiti la donatii, faci o comanda, te descurci tu cumva.
Zac wrote:
M-am uitat la compatibilitate si merg Toti.

Dar la Volumul acvariului si numarul pestilor te-ai uitat?
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index