[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ioji
Forum Index » Profile for ioji » Messages posted by ioji
As putea oare folosi si asa ceva ca lumina? Asta chiar ar incapea sub capac
Dulux L 36 Watt 840 4P 2G11 - Osram, Coolweiß https://www.amazon.de/dp/B000ONJIEC/ref=cm_sw_r_cp_apa_66eLAbH2NK2HA
Cam tot la tara sunt si eu doar ca e un orasel asa... mai mic Nu cred ca mi ar mai placea sa stau intr un oras ca Salzburg ul, prea mare aglomeratia. Altenmarkt ul cred ca e mai mic si decat Barladul
Poate ajungi pe la ski prin partea asta
dan.pavelescu wrote:Curiozitate de baba: localitatea ta e tot in landul Karnten sau apartine de Salzburg?

Apartine de Salzburg
Pff, de ma miscam si eu mai repede ca Marti vine socrumiu in vizita si putea sa le aduca dar oricum voi incerca sa le comand si mi le aduce cumnata mea in Martie cand vine la ski.
Multumesc mult pentru ajutor, sper sa imi rezolve deficitele din acvariu va sunt dator cu 1 bere 2
Voi incerca sa mai adaug ceva neoane, poate pe led doar ca ce imi incape mie in acvariu au cam putini watti, ma cam limiteaza partea din spate fiind pe colt
Cat costa masterline si la ce cantitati se gaseste?
dan.pavelescu wrote:ioji, daca vrei Masterline iti pot aduce eu data viitoare cand vin in Mallnitz, probabil prin aprilie.
De aici ti le trimit prin Osterreichische Post

Multumesc Dane dar as prefera ceva ce gasim pe aici, de preferat de la Aqua Rebell sau Easy life, sau Dennerle ca sa putem achizitiona oricand..
Aqua Rebell Makro Basic NPK 500ml https://www.amazon.de/dp/B00I0URNRK/ref=cm_sw_r_cp_apa_zgvKAb9NWFTE5
Easy Life Nitro Unverzichtbarer Makronährstoff Stickstoff NO3 , 500 ml https://www.amazon.de/dp/B004XVIDQU/ref=cm_sw_r_cp_apa_WhvKAbTCN8YGB
In primul rand miltumesc pentru ajutor, la lumina daca as adauga ceva pe leduri la 50 w ar fi suficient? Si pentru micro si macro ce imi recomanzi? Pentru macro ar fi Nitro de la Easy life, o fi bun?
dan.pavelescu wrote:Salutari din Mallnitz-Obervellach, vecine

Salut
Mai 2017
Multumesc pentru ajutor, cred ca erau putin stresati de la bule ??
As mai avea nevoie de putin ajutor daca se poate De ceva timp plantele mele par ca se ard, chiar si frunzele noi dupa 2 zile devin maro pe margine si pana la urma se gauresc, sa fie un deficit de ce? Potasiu? si in plus ma confrunt si cu alga bruna, cel putin pe geam tot apare dupa cateva zile.
Substrat fertil nu am
Acvariu 350l brut
Filtru Fluval 406
Substrat pietris cam 2 mm granulatie
Iluminat 1 neon Dennerle trocal special plant 39w
1 neon Dennerle amazon day 39w si 3 neoane eheim 8w
Fertilizare zilnica Easy life easy carbo 7ml si easy life fero 5 ml
Fertilizare saptamanala JBL Feropol 75 ml
Co2 2 bule /sec
Stiu ca lumina e cam putina, ar mai fi nevoie de vreo 50w doar ca nu stiu unde i as mai putea adauga
Acvariu 350 l
co2 cam 2 bule pe sec
Ph ul il masor cu tester de la Tetra 6 in 1 si imi arataintre 7,2 si 7,6
Iar la fundul acvariului stau pestii tetra
Nu stiu ce se intampla dar de ieri de cand am inceput aditia co2 unii dintre pesti stau doar pe fundul acvariului,
parametrii apei sunt neschimbate
Nu stiu ce se intampla, de ieri de cand am agat co2 ul unii dintre pesti stau mai mult pe ffundul acvariului???
Valorile apei sunt neschimbate
Dupa culoarea indicatorului de acum am cam 20 mg/l, asta cu controlerul de la dennerle, cel de la jbl din partea stanga a ramas culoarea neschimbata,
posibil sa nu ajunga co2 ul pana acolo?
Silviu Man wrote:Scuze, nu am vazut checker-ul. Pai si ce zice ?
Legat de distribuirea bulelor, la sfatul unor colegi eu am inceput sa folosesc un skimmer si e mult mai bine
decit valurirea la suprafata apei.

Deocamdata e albastru, acum am numarat bulele, o bula pe sec, cam putin sau?
Pai controlerele sunt cele din dreapta si stanga sus.
In spatele difuzorului echiar returul de la pompa si distribuie bulele in tot acvariul
Multumesc pentru ajutor
3
2
Buna ziua, revin dupa ceva timp cu cateva intrebari daca mi se permite
Am achiitionat de curand un sistem co2 de la dennerle si nu stiu cam cat sa reglez pentru a nu ajunge prea mult co2 in acvariu, deocamdata numaratorul de bule imi arata cam o bula/secunda
Acvariul e de 350l
Inca o problema ar mai fi si o deficienta de potasiu cred eu, inca nu am reusit sa fac un test, trebuie intai sa achizitionez unul
Acum sunt la lucru dar deseara cand ajung acasa voi face o poza

Forum Index » Profile for ioji » Messages posted by ioji
Go to: