[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ioji
Forum Index » Profile for ioji » Messages posted by ioji
Deocamdata e asa de cateva saptamani, cam de cand am inceput sa adaug Easycarbo. De fertilizatorul co2 vreo parere? Ar trebui deconectata noaptea?
.
Salut! Ieri am cumparat reactorul de co2 de la Dennerle (Dennerle co2 Bio 60),
mai foloseste cineva?
Urmatoarea intrebare ar fi daca stie cineva ce e chestia verde de pe piatra mea, o fi alga?
Va salut, am revenit cu mici imbunatatiri...
Am adaugat ca substrat JBL pro scape volcano mineral
Plante Alternanthera reineckii mini, Pogostemon helferi si Tropica urticularia graminifolia.
100% naturala nu cred ca e, sigur e turnata, seamana cu piatra ponce si se sparge destul de usor.
Am testat piatra, nu stiu din ce e dar nu am vazut nici o reactie
Multumesc pentru ajutor, voi reveni cu poze
.
Inca o data multumesc pentru sfaturi, voi cumpara Tropica aqvariul Soil si il voi adauga peste substratul meu, cat despre piatra ce o am e foarte poroasa posibil si calcaroasa, inca nu am testat-o dar o voi face azi cand ma intorc de la munca, ceramica nu e si din pacate era singura piatra naturala din Petshop iar vazatorul zicea ca in nici un caz sa nu pun alt fel de pietre doar cele gasite in magazin deoarece au alt fel de bacterii pe ele si imi omoara pestii. Intrebarea mea e daca pun pietre din rau ar trebui curatate cu ceva special sau doar spalate bine cu apa si introduse in acvariu?
Daca scimb acum piatra nu deciclez acvariul? si ce pietre as putea folosi, cele de rau ar fi bune? In curand voi mai adauga ceva plante
Substratul e decorativ, pietris granulatie 2 mm iar culoarea asa a fost in sac
In primul rand va multumesc pentru ajutor, la capitolul plante am 1 echinodorus red diamond iar pe celelalte 2 nu le mai stiu. Iluminatul e setat pe 5 on 2 off 5 on, cat despre ciclare recunosc ca nu am lasat acvariul la ciclat o luna inainte sa introduc pestii, doar o saptamana jumatate ca nu mai aveau rabdare copii Traiesc in Austria iar cei de la Petschop ori nu se prea pricep ori nu prea au chef de dat sfaturi
Salut si bine v-am gasit! Sunt inca la inceput (cca. o luna si jum?tate) iar putin ajutor nu strica niciodata
Am inceput cu un acvariu de 60l dimensiuni 30x30x60
Filtru Aquael cu pana la 300L/H
Incalzitor 50w
Iluminare LED Sunny 8w
Substrat pietris 2mm
Pesti: 1 Betta splendes, 4 Gupy, 6 Neoni si 6 la care nu le stiu denumirea
Singura problema e ca de 2 saptamani ma confrunt cu alga bruna care s a depus pe piatra si nu o mai pot curata nici cu peria OK nu e asa tragic,sau?
Alga a aparut de când am inceput sa adaug fertilizator Easycarbo, o fi doar o coincidenta?
Accept orice pareri de bine sau critici

Forum Index » Profile for ioji » Messages posted by ioji
Go to: